LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas hårda dom mot Jimmy Olofssons kärleksjakt i Bonde söker fru

14 nov, 2019 
AvAgnethe Alm
TV4-tittarnas dom mot Jimmy Olssons kärleksjakt i Bonde söker fru 2019.
I Bonde söker fru har köttbonden Jimmy Olofsson mötts av kritik från brevskrivarna för sitt beteende. Detta ledde till att brevskrivaren Isabelle valde att lämna.
Nu spår tv-tittarna en dyster framtid för Jimmy i programmet.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Årets säsong av TV4:s Bonde söker fru har skakats av flertalet avhopp – och i gårdagens avsnitt skedde ytterligare ett. Denna gången var det brevskrivaren Isabelle Almgren, 32, som valde att lämna programmet efter en het diskussion med köttbonden Jimmy Olofsson.

Redan i ett tidigare avsnitt kunde TV4-tittarna se hur bland andra Isabella ställde sig frågande till Jimmys beteende och agerande. Bland annat förklarade hon att hon tyckte att Jimmy inte visade tillräckligt mycket känslor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han pratar 95 procent och lyssnar 5 kanske, sa Isabelle bland annat.

Trots missnöjet över TV4-bondens agerande stannade Isabelle Almgren kvar på grund av att det ändå fanns någonting mellan dem.

– Jag tror Jimmy har varit lika orolig för mig som jag har varit för honom, men att vi båda har känt nästan den här passionen emellan oss så att vi båda velat ha kvar varandra trots att vi kanske varit lika rädda båda två, förklarade Isabelle i programmet.

Annons

Isabelle lämnade Jimmy efter hårda orden

Men i gårdagens avsnitt av Bonde söker fru valde Isabella att lämna Jimmy och programmet för gott. Framför kamerorna konfronterade hon Jimmy och anklagade honom bland annat för att inte ha brytt sig om att lyssna på henne. Hon kritiserad även honom för att inte ha visat känslor för någon av tjejerna på gården.

Jimmy försökte vid flera tillfällen förklara sin syn på saken, men blev då avbruten av Isabelle som höjde rösten. Det hela slutade med en het diskussion med hårda ord och Jimmy blev märkbart påverkad av konfrontationen och samtalet.

– Jag tror du förstår att det är otroligt tungt att få befogad kritik, för det är inte första gången jag hör det. När man har två barn och en misslyckad relation och är så rädd för att misslyckas igen och man vill vara så trygg som möjligt innan man går in något igen. Det tar lång tid mig för att våga, precis som du säger jag måste ju våga någon gång, sa Jimmy ärligt i programmet.

Annons

Tittarnas dom mot Jimmys kärleksjakt

Inför avsnittet delade programledaren Linda Lindorff, 47, en bild på sig själv och Jimmy på sitt Instagram-konto och skrev då till bilden att det skulle hända mycket på köttbondens gård i det nya avsnittet. Exakt vad som skulle hända kunde hon inte avslöja, men frågade sina följare om de kunde gissa sig till vad som skulle ske. Som svar fick då Linda flera spekulationer från följarna, som efter brevskrivarnas kritik nu tror sig spå en dyster framtid för Jimmy i sin jakt på kärlek i programmet.

”Tror tyvärr att det inte blir något för honom med nån utav tjejerna. Han visar ju inga känslor”, skriver en.

”Jag tror tyvärr att alla åker hem”, skriver en annan.

”Han blir utan tjej Inte konstigt han pratar bara om sig själv och vad som ska göras”, skriver ännu en.

Jimmy Olofsson får dock stöd från en del av tittarna, som menar att tjejerna varit väl hårda mot honom.

”Tycker tjejerna beter sig illa! Han är väl nervös stackarn! Det blir ju jättemärklig situation som inte alla pallar..Han kanske inte alls är ego i verkliga livet!”, skriver en annan och får medhåll från en annan:

”Jag håller med. Tror att han nervös för att tv är där, så han vet inte hur ska göra och han tror om prata känslor då måste va kär. Han bara babblar på, men han kunde ha frågat lite mer om tjejernas liv och vad de är ute efter”.

Hänt har sökt Jimmy Olofsson för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons