TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarna jublar över Jenny och Steffo i Nyhetsmorgon

10 jan, 2019 
TV4-tittarna jublar efter Jenny Strömstedt och Steffo Törnquists återkomst i Nyhetsmorgon
Ledigheten är över för denna gång – så även för Nyhetsmorgons programledare. Idag vaknade TV4-tittarna till ett glädjande besked: Steffo Törnqvist och Jenny Strömstedt är tillbaka i rutan.
Annons

Under jul och nyår har Nyhetsmorgons radarpar Steffo Törnqvist, 62, och Jenny Strömstedt, 46, lyst med sin frånvaro. Den folkkära duon är uppskattad av många av de morgonpigga tittarna, men under de senaste veckorna har Steffo i stället synts i sällskap med kollegorna Soraya Lavasani, 37 och Jenny Alversjö, 44.

I december syntes duon i tv-rutan tillsammans under en morgon, men då var stämningen inte direkt på topp. Under en diskussion om det stundande rökförbudet blev Jenny och Steffo märkbart irriterade på varandra. Deras olika åsikter om huruvida rökning på uteserveringar borde vara tillåtet eller inte resulterade i att Jenny avbröt Steffo mitt i en mening.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Steffo, jag orkar inte med det här just nu kan vi prata om något annat?, sa Jenny innan hon slutligen lämnade intervjun.

Jenny och Steffos återförening

Men trots den tillfälligt dåliga stämningen i tv-studion är det många TV4-tittare som har saknat radarparet. Denna skara människor fick i dag vakna till ett underbart inlägg på Nyhetsmorgons Instagramkonto – Jenny och Steffo är tillbaka i rutan.

Annons

”Äntligen torsdag!!! Jenny och Steffo står redo i studion! I dagens program pratar vi om tångruskan, lär oss hur vi äter både billigt och bra. Dessutom kommer Nora och berättar om hur hennes liv påverkades av att hon inte fick assistans. Godmorgon!”, skriver de på Instagram.

I kommentarsfältet är det tydligt att duon har varit saknad och att många trogna följare sitter bänkade framför TV:n under morgonens avsnitt.

”Så roligt se er i rutan tillsammans igen”, skriver en följare på Instagram.

”Men oj det va länge sen. God morgon”, skriver en annan.

”Äntligen. Ordningen återställd”, konstaterar en tredje.

Även Jenny själv verkar vara glad över att vara tillbaka från den välförtjänta ledigheten.

”Jag har ju saknat Nyhetsmorgon och han bredvid. Roligt att få leverera nyheter idag”, skriver hon i ett inlägg.

FOTO: Instagram

Annons