LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna jublar över det nya programledarparet i Nyhetsmorgon

03 jan, 2019 
TV4-tittarna jublar över den nya programledarduon i Nyhetsmorgon
Under hösten har vi sett en del oväntade programledarduos i Nyhetsmorgon och den här morgonen är det inga undantag. Men nog är det en succé – duon hyllas av TV4:s tittare.
Annons

I TV4:s populära morgonprogram Nyhetsmorgon ser vi nu för tiden många olika programledarduos. Tidigare var tittarna vana vid att se samma par leda Nyhetsmorgon ihop, men numera dyker det oftast upp nya konstellationer.

Programledaren Soraya Lavasani förklarade i höstas för Hänt varför det just nu ser ut som det gör, trots att det egentligen finns ett tydligt och välplanerat upplägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är som det är att ibland är någon sjuk och andra gånger så måste någon ta ledigt. Jag var till exempel ledig häromdagen och då hoppade Maria Forsblom in. Så som sagt, vi har en struktur, men som på alla jobb så måste man kunna vara borta ibland, säger Soraya som samtidigt har en förståelse för varför det utifrån sett kan verka rörigt:

– På grund av inhoppen upplevs det kanske i tv som att det inte finns någon struktur, men det gör det!

Att vi nu under julens alla röda dagar fått se en del oväntade programledarpar är därför inget konstigt. Nog är det många av programledarna som tagit julledigt.

Annons

Hyllas för sin insats

Så under morgonen ser vi ännu en oväntad programledarduo. Maria Forsblom leder programmet ihop med Johan Macéus, och även under gårdagen huserade de i rutan tillsammans. Trots att vi inte vanligtvis ser dem leda programmet ihop, eller kanske just därför, hyllas de mycket bland kommentarerna på Nyhetsmorgons Instagram.

”Fantastiska programledare”, skriver en.

”Ni är kanonduktiga programledare må jag säga!!! Ni två skulle bli ett radarpar”, skriver en annan.

”Ni är ett duktigt par inget trams”, skriver ännu en.

”Tack för ett jättebra program!! Hoppas ni får leda fler Nyhetsmorgon-program. Ni är så bra! Engagerade och pålästa”, skriver en till.

Även Maria Forsblom själv verkar nöjd över att få leda Nyhetsmorgon ihop med Johan Macéus.

”Nu i tryggt sällskap med Johan Macéus och resten av Nymo-familjen. God morgon!”, skriver hon i ett inlägg på sin egna Instagram.

FOTO: TV4, Instagram

Annons