Tittarna jublar över Anna Brolins ord om Biggest loser 2020

Anna Brolins första ord om Biggest loser 2020.

Biggest Loser 2020 har börjat spelats in och 14 nya deltagare gör sig redo för sin livs resa. Nu uttalar sig programledaren Anna Brolin för första gången om den kommande säsongen.

TV4:s succéprogram Biggest loser kommer tillbaka med ännu en säsong – den tionde i ordningen! Inspelningen har nu satt igång och även i år står Anna Brolin, 39, som programledare för programmet.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Förra året tog Malin Öström hem Biggest loser-vinsten efter att ha gått ner från 106,3 kilo till 61,6 kilo. Hennes eget mål var inte att vinna tävlingen, utan istället att fokusera på att må bra. Men sedan upptäckte hon att det kanske skulle kunna gå hela vägen.

– Det var absolut inte mitt mål när jag kom in dit och blev antagen att jag skulle gå hela vägen och sen i slutändan vinna allting. Först och främst ville jag bara få ordning på min hälsa och hitta en balans där man kan leva nyttigt och hälsosamt men ändå må bra, sa hon till Aftonbladet.

Anna Brolins pepp inför nya säsongen

Under måndagen meddelade programledaren Anna Brolin att inspelningarna av Biggest loser 2020 officiellt är igång. I ett inlägg på Instagram delade hon före- och efterbilder på tidigare deltagare och förklarade att 2020 års deltagare nu gör sig redo för sin livs resa.

”Idag börjar inspelningarna av en helt ny säsong av Biggest Loser. 14 nya deltagare som ska ge sig in på en av de modigaste resorna man kan göra. Här har ni årets tidigare inspiratörer som verkligen visade att med egen vilja och rätt inställning så är en livsstilsförändring verkligen möjlig”, skrev hon i inlägget.

Anna Brolin berättar att hon känner sig taggad inför en ny säsong och är även ödmjuk inför uppgiften att få stå sida vid sida med de kämpande deltagarna i Biggest loser 2020. I samma inlägg fortsätter hon med att hylla deltagarna från förra säsongen:

”Stolt, glad och tacksam för att följa allt på första parkett. Och grymt jobbat av alla Biggest Loser deltagare 2019, eller hur!”, skriver hon.

Följarnas glädje över nya beskedet

Anna Brolins ord om den nya Biggest loser-säsongen möttes med glada tillrop från hennes följare. I kommentarsfältet uttrycker de sin glädje över att få veta att de kommer få se ännu en säsong av programmet på tv.

”Ser verkligen fram emot programmet, förra kullen var underbara att följa o peppa”, skriver en.

”Taggad redan till nästa säsong”, skriver en annan.

Och en tredje instämmer:

”Jaaag med!”

FOTO: Andreas Lundberg/TV4