TV4-profilens tårar i direktsändning

Den 19 juni blev Soraya Lavasani från Nyhetsmorgon mamma för första gången. I morse var hon med i direktsändning och avslöjade för sina kollegor vad hennes dotter ska heta.

Igår visade tv4-profilen Soraya Lavasani, 35, upp sin dotter som kom till världen den 19 juni på sitt Instagram-konto. Och i morse var hon med i Nyhetsmorgon live från Södersjukhuset.

LÄS OCKSÅ: Tv4-profilen har fått barn: ”Älskar ihjäl mig”

Det är Jenny Alversjö, 43, och Peter Jihde, 45, som är på plats i studion när de ringer upp Soraya.

Direkt brister Jenny ut i tårar och Soraya kommet tätt efter.

– Det är så underbart, det är fortfarande så overkligt och överväldigande. Och här ligger hon liksom det lilla miraklet som jag burit i kroppen i nio månader. Och nu är hon här, det är liksom helt sjukt, säger hon till sina kollegor i Nyhetsmorgon.

Både Jenny och Peter uttrycker sin glädje gentemot Soraya och hennes man Ralph Olsson och frågar nyfiket hur förlossningen gick.

– Det gick så bra, man har ju en bild av hur man vill att det ska vara och precis så blev det faktiskt. Jag kände mig i så trygga händer med värden, Ralf och jag var bästa teamet. Och jag litade verkligen på min kropp, på vad den klarar av och det var en fantastisk upplevelse som jag inte släppt än. Vilken superwoman jag är, säger hon.

Deras lilla dotter vägde 3640 g och var 51 cm lång när hon föddes och Soraya beskriver henne som helt perfekt.

– Jag vill ju bara ligga och titta på henne hela tiden, hur länge håller det i sig? Det känns helt, helt underbart och så rätt på alla sätt.

Men det var inte bara känslorna kring dotterns ankomst som Soraya avslöjade i morgonens direktsändning, hon avslöjade även namnet de valt att ge till sitt mirakel.

– Hon ska heta Bianca Lavasani, berättar hon.

Stort grattis från oss på Hänt till Soraya och Ralph!

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasanis sorg – lämnar TV4: ”Vår sista sändning ihop”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!