TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

TV4-profilens besked: Därför vägras Lilla Nymos valp besöka Nyhetsmorgon

03 maj, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Hundcoachen Fredrik Steen med hunden Lilla Nymo och dess valp.
Alla väntar med spänning till den dagen då TV4 Nyhetsmorgons egen hund Lilla Nymo ska visa upp sin valp i direktsänd tv, men det verkar dröja. Nu förklarar hundägaren Fredrik Steen varför.
Annons

I mars blev TV4 Nyhetsmorgons egen jycke Lilla Nymo mamma till fem valpar. Tyvärr dog fyra av dem bara dagar efter födseln.

”Jag är så ledsen och förtvivlad. Lilla Nymo betyder allt för mig. Jag är alldeles slutkörd av sorg och oro. Vår prio är dock Lilla Nymos hälsa och vi återkommer då vi vet mer”, skrev Lilla Nymos husse, hundcoachen Fredrik Steen, på Lilla Nymos egen Instagram efter dödsfallen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En liten valp klarade sig däremot och nu väntar svenska folket med spänning på när avkomman ska dyka upp i det direktsända morgonprogrammet. Men det låter vänta på sig, avslöjar Fredrik Steen.

– Ett par veckor till, säger han i Nyhetsmorgon och förklarar:

– Han är ju bara sex veckor och jag vill nog att han ska få sitt åttaveckorsvaccin. Jag ömmar ju, som ni känner till, lite extra för Lilla Nymo så jag tycker vi kan ta det lite lugnt där.

Programledarna Steffo Törnquist, 62, och Jenny Strömstedt, 45, verkar ivriga att få träffa den lilla valpen, men Fredrik Steen lovar att det snart sker.

Annons

– Valpis kommer ju alldeles strax, det är bara veckor kvar.

Den sex veckor gamla valpen har än så länge inget namn men Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt har uppmanat Nyhetsmorgon-tittarna att skicka in namnförslag. Ett förslag som kommit in är GW, efter TV4:s nyförvärv, kriminologen Leif GW. Persson, 73.

– Det tyckte jag var roligt, säger Jenny Strömstedt varpå Fredrik, som redan har en hund som heter Leif, välkomnar förslaget.

I ett meddelande till Hänt förklarar Fredrik Steen att det också är hans favoritförslag hittills.

– Jag tycker Lilla Steffo eller Gewe (GW), skriver han.

FOTO: TV4, Instagram

Annons