LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilens bebislycka med NHL-proffset: "Miniversion av sin pappa"

29 mar, 2018 
AvStina Dahlgren
Sanne Alexandra Josefson från Playmakers på TV4 play har blivit mamma. I natt födde hon sin och och hockeyproffset Jacob Josefsons första gemensamma barn. "Välkommen Frans David Josefson, du är en miniversion av din pappa", skriver hon på Instagram.
Annons

Influencern Sanne Alexandra Josefson, 28, och NHL-proffset Jacob Josefson, 27, har blivit föräldrar. På Instagram visar Sanne upp den alldeles nyfödda sonen på 3320 gram.

”Vi är en familj! Välkommen Frans David Josefson, du är en miniversion av din pappa. Vi kommer alltid att älska dig! Vi mår alla bra” skriver hon under bilden där pappa Jacob håller bebisen i sin famn.

I tv-serien Playmakers på TV4 play har man kunnat följa Sanne och hennes liv i Buffalo, USA, där hon jobbar som designer och influencer. Lilla Frans var egentligen inte beräknad att komma förrän om två och en halv vecka, men han verkade ha bråttom ut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Så glad att denna lilla killen bestämde sig för att komma 18 dagar för tidigt”, skriver Sanne på sin Instagramstory.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

Se alla söta bilder här: 

Foto: Instagram, faksimil Youtube

Annons