LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilen visar upp kroppen – 2 dagar efter förlossningen: "Så imponerad"

28 feb, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
I dagarna fick bloggaren Alexandra Bring sin dotter Lou – sex veckor för tidigt. Nu visar hon upp kroppen efter förlossningen och hur snabbt den återhämtat sig.
Annons

Tv4-profilen och bloggaren Alexandra Bring, 27, fick i helgen en liten flicka. Det var en dramatisk, men snabb förlossning och bebisen hade väldigt bråttom ut. Hon föddes hela sex veckor för tidigt och vägde 2,1 kilo, avslöjar Alexandra på bloggen.

”Sa jag inte att hon skulle komma tidigt? Mitt vatten gick hemma vid 15.30. Vi kom in till BB vid 16.30, fick ett rum 17.30 och det gick inte att stoppa henne. Vilken GALEN upplevelse! Kan fortfarande inte förstå att det är vår dotter som kommit”, skriver bloggerskan.

Dottern ska heta Lou och eftersom att hon är född så pass tidigt får den nyblivna familjen tillbringa den första tiden på Neonatalavdelningen så hon får växa till sig lite.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Eftersom hon föddes i vecka 33+1 är hon prematur men alla organ etc. är utvecklade och det enda som händer blir typ att hon får leva maglivet utanpå min mage. Antar att hon tyckte vi verkade så sköna att hon inte orkade vänta på att få träffa oss”, skriver Alexandra på sin blogg.

Annons

Alexandra berättar att deras dotter är bestämd, men att de redan blivit ett team hela familjen. Så fort lilla Lou börjar gå upp i vikt och håller värmen kommer familjen att få hemsjukvård, då menar hon på att deras familjeliv börjar på riktigt utan hjälp från personal. I samma veva passar hon på att hylla kvinnokroppen.

“Jag är SÅ imponerad över hur kroppen fungerar. Jag har en sån respekt mot min kropp efter att först ha skapat ett liv, fött ut det och sedan återhämta sig så snabbt trots att det inte blivit för mycket sömn”, skriver hon.

På Instagram visar hon upp sin kropp bara 48 timmar efter förlossningen och det är otroligt vad snabbt kroppen kan återhämta sig.

“Kvinnor alltså, vi är så starka och häftiga och klarar allt. Jag ska påminna vår dotter om det ofta”, avslutar hon.

Alexandra Bring är en av Sveriges största träningsbloggare. Hon har tävlat i TV4:s “Gladiatorerna” och för två år sedan värvades hon till TV4:s talangnätverk ENT.

Foto: Instagram

Annons