LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen Fredrik Strage svårt skadad: ”Armbågen slets i tu”

31 jan, 2024 
TV4-profilen Fredrik Strage har råkat ut för en otäck olycka.
Nu visar han upp skadan i direktsändning.
– Morfin är bra grejer!, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Fredrik Strage, 51, är ett välkänt ansikte för TV4-tittarna. Förutom att recensera musik i Nyhetsmorgon brukar vi också få se honom i Så mycket bättre. Där brukar han vara med på tv-apparaten och berätta olika historier om en musik-genre eller en artist.

Vi har även fått se Fredrik Strage som gäst hon Benjamin Ingrosso, 26, i matlagningsprogrammet Benjamin's. Där gjorde han fullkomlig succé och sedan dess har Fredrik och Benjamin gillat varandra mycket.

Men det är ju som sagt i Nyhetsmorgon som vi oftast får se Fredrik. Nu var det dock ett tag sedan sist och det finns faktiskt en anledning till det.

Fredrik Strage pelade fotboll på is – armen bruten

Fredrik är egentligen inte alls mycket för sport och idrott. Därför är det ju oturligt att nu när han väl skulle testa så gick det helt åt pipsvängen. Nu mår han dock bättre och kunde vara på plats i Nyhetsmorgon.

Annons

– Nu har vi fått besök i soffan av Fredrik Strage, som har armen i gips. Vad har hänt?, säger Jenny Alversjö i programmet.

– Ja, vad heter det när man rör på sig sådär? Sport! Jag sportade. Jag har ägnat mig åt idrott och jag brukar ju säga såhär “sport går bort” och jag önskar att jag inte hade fallit för grupptrycket och testat fotboll på is, säger han och tillägger:

– Jag såg inte isen...!

NYHETSMORGON
FOTO: TV4

Så mår Fredrik Strage – efter olyckan

Att spela fotboll på is låter med andra ord inte så smart. Det slutade med ett besök på sjukhus, morfin och en gipsad arm.

– Armbågen slets itu. Jag behöll patientarmbandet så att det känns som att jag varit på festival, förklarar han och fortsätter:

– Men nu mår jag bättre! Morfin är bra grejer.

Framåt kommer Fredrik ta det lugnt med att spela fotboll på is. Han säger skämtsamt att han kommer ägna sig åt trummor istället, då det är mycket säkrare.

– Kan du inte trimma en bättre historia än att du spelade fotboll, det känns inte så rock-stjärnigt?, konstaterar Thomas Ritter.

– Okej vi säger att det var från en festival då, säger Fredrik och ler.

Krya på dig bästa Fredrik, önskar vi på Hänt.

FOTO: TV4

Annons