TV4-profilen stängs av helt från programmet – så påverkas produktionen

TV4-profilen

I veckan avslöjades det att en TV4-profil angripit sig på en kvinna på en fest.
Nu får programledaren i fråga inte fortsätta med en kommande storproduktion – trots att han har marknadsfört programmet på kanalen.
Nu tvingas TV4 tänka om.

Det var Expressen som var först med att uppmärksamma att en känd TV4-programledare och tv-profil hamnat i blåsväder. Detta efter att han enligt tidningen ska ha angripit sig på en kvinna under en slutfest. Enligt uppgifter till Hänt rör det sig om en välkänd programledare som synts i flera stora program på TV4.

Efter incidenten kommer han nu inte få fortsätta med en kommande produktion – trots att han redan marknadsfört sig som programledare för tv-programmet.
Nu tvingas kanalen tänka om med produktionen som förväntades bli en stor succé.

Exklusivt
AVHOPP Därför har Pischa och Mikael ingen kontakt

TV4-programledaren plockas bort från kommande program

Enligt uppgifter till flera medier rör det sig om en manlig programledare, denne ska ha angripit sig på en ung kvinna i samband med en slutfest för en produktion som nu är färdiginspelad. Med anledning av detta tas han nu bort från en annan kommande storproduktion, skriver Expressen.

– Det stämmer att vi redan beslutat att byta programledare i en produktion, säger Viveka Hansson, programdirektör på TV4 till tidningen.

Programledaren ska enligt Expressen ha blivit berusad under slutfesten. Han ska då ha höjt rösten mot en ung kvinna som är medarbetare på produktionen. Han ska dessutom ha tagit tag om hennes handleder.

”Det stämmer att jag var otrevlig. Jag har bett om ursäkt och det gör jag gärna igen. Det var inte okej av mig och jag är ledsen för det”, skrev programledaren i ett sms till tidningen.

Enligt Aftonbladet ska mannen även ha kört golfbil berusad i samband med slutfesten.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Så blir produktionen – kanalen tvingas göra om helt

Marknadsföring har redan gått ut för programmet med TV4-profilen – men nu plockas han bort från kanalens material helt.

Hans namn har även plockats bort i TV4:s beskrivning av programmet på deras hemsida. Produktionen har dock inte börjat spelas in än – men har marknadsfört på tablån, sociala medier och webbplatsen.

I och med att programledaren i fråga inte kommer att medverka tvingas kanalen nu tänka om. De kommer alltså behöva hitta en ersättare för programmet och göra om marknadsföringen helt. Hur det kommande programmet blir återstår nu att se.

Hänt har vid upprepande tillfällen sökt TV4 för en kommentar, som hänvisar till programdirektören Viveka Hanssons offentliga uttalanden.

LÄS OCKSÅ: Då visas Idol 2021 på TV4 under fotbolls-vm – byter sändningsdag

LÄS OCKSÅ: Därför tackade Oscar Zia ja till att leda Melodifestivalen 2022

FOTO: Clipart / LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

SENASTE NYTT!