TV4-profilen ryter ifrån efter kritiken: ”Vidriga kommentarer”

Alexandra Bring avslöjade i december att hon var gravid, men nu har hon tröttnat på att folk ska kommentera att hon skadar sitt barn, och ryter därför ifrån.

Vi är bara en månad in på nya året och det visar sig redan nu att 2018 är en riktig babyboom. Någon som blir förälder under året är bloggaren Alexandra Bring, 27, som i nyligen avslöjade att hon och pojkvännen väntar en liten flicka.

”Det känns SÅ sjukt att skriva det här, men 2018 kommer jag och min favoritmänniska få ett tillskott till vårt gäng och vi ska bli mamma & pappa”, skrev hon på sin blogg.

På sin Instagram delar Alexandra dagligen bilder från sitt liv med fokus på träning och hälsa och under sin karriär har hon stått ut med att det finns de som vill kommentera hennes kropp. Hon får ta emot kommentarer om hennes kropp där de oftast tycker att hon är för smal. Men sedan hon gick ut med sin graviditet har folk börjat kommentera barnets hälsa och nu har hon fått nog.

“Jag trodde aldrig att jag skulle lägga upp den här bilden, men å andra sidan trodde jag aldrig att jag skulle få kommentarer om att mitt barn redan skulle vara anorektisk”, skriver hon.

Alexandra tyckte det var jobbigt att hennes mage började växa så sent.

“Jag väntade och väntade på att min kula skulle komma men den kom inte förrän några veckor sedan. Därför har jag inte postat några gravid-bilder innan. Min mage är mindre vissa dagar och större andra. Min graviditet har fått mig att inse att på samma sätt som vi är olika i våra vanliga kroppar så är vi olika i våra gravida kroppar också”, skriver hon.

Nu är hon less på att folk ska kommentera och säga att hon är för smal, att det skulle vara skadligt för barnet.

“Min bebis växer exakt som hon ska och jag ser till att hon får i sig det hon behöver. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få så vidriga kommentarer om att jag är för smal när jag är gravid i sjunde månaden, men jag hade fel”.

I kommentarsfältet får hon ett enormt stöd från sina följare och andra stora tränings- och medieprofiler. En av dem är bloggaren Angelica Blick som håller med om att det är trist att folk lägger sig i.

”Amen to that fina du, så sorgligt att folk tar sig friheten att kommentera sånna saker! Heja dig Alex och lille bebis med!, kommenterar hon.

Alexandra Bring är en av Sveriges största träningsbloggare och hon har bland annat tävlat i TV4:s ”Gladiatorerna”. För två år sedan värvades hon dessutom till TV4:s talangnätverk ENT.

Men allra mest känd är hon nog på Instagram där fler än 600 000 personer följer Alexandras liv i bilder.

 

LÄS OCKSÅ: Gravida TV4-profilens avslöjande efter läkarbeskedet: ”Så konstigt”

LÄS OCKSÅ: TV4-profilens glädjebesked: ”Jag är gravid”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!