LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen Rickard Söderberg oigenkännlig – detta har hänt

16 jan, 2024 
rickard söderberg
Rickard Söderberg går knappt att känna igen!
Nu talar han ut om förvandlingen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så klädde sig kändisarna på Guldbaggen 2024: ”Trodde inte han skulle komma in”Brand logo
Så klädde sig kändisarna på Guldbaggen 2024: ”Trodde inte han skulle komma in”

TV4-profilen Rickard Söderberg har gjort en extrem utseendeförvandling de senaste åren. Han har rasat i vikt och fått en helt ny look och frisyr – något han själv talat öppet om.

Han har dock varit noga med att poängtera att han genomgått den stora förändringen för hälsans skull och inte för att banta. Han hade problem med inflammation i kroppen och ville uppnå en hälsosam livsstil.

Rickard Söderberg för några år sedan.
Rickard Söderberg för några år sedan.

"Lite annan kost, lite mer meditation, lite mer träning och lite mer terapi. Men framför allt; mycket mer lust och lek för att få kraft att fortsätta fylla världen med musik och kärlek. Inte en enda gång har det handlat om att banta eller Beach2020, jag har inte späkt mej och vågar och måttband är totalt bannlysta. Det har BARA handlat om att klappa snällt på kroppen och få den att känna sej lite mer älskad", har han tidigare skrivit.

Annons

Rickard Söderbergs nya bild – berättar om livsbeslutet

Nu postar Rickard en gammal bild på sig själv, där man ser hur han har några slags utslag i ansiktet. Han skriver om sitt beslut om att ändra sin livsstil:

”1700 dagar sedan. Exakt.40 800 timmar.146.880.000 sekunder.Jag tänker inte på tiden före min inre transformation varje sekund. Men nästan varje dag, och jag ser tröttheten i blicken jag hade då.1700 gryningar med ett aktivt beslut om hur jag vill möta dagen. Vissa dagar går det bättre än andra, men jag fortsätter ta steg för steg mot en inre harmoni. Ibland lyckas jag till och med helt, om än bara i några sekunder i taget. Jag är så obeskrivligt tacksam för hur min kropp bar mig genom alla dessa år och för hur mitt hjärta givit mig modet att förändra det som gjorde mig sjuk.Och jag är så gränslöst tacksam för alla som vandrat vid min sida längs vägen.”

Se bilden här:

Annons