TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-profilen Patric Skoglund, 41, drabbad av befarad hjärtattack

26 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
TV4-profilen Patric Skoglund har drabbats av en förmodad hjärtattack, endast 41 år gammal.
Patric Skoglund, som varit programledare för det populära travprogrammet Vinnare V75 i TV4, har insjuknat i en förmodad hjärtinfarkt. Det meddelade han själv på sin Instagram igår.
Annons

Under natten till onsdagen fördes TV4-profilen Patric Skoglund till sjukhus akut till Mora lasarett för en förmodad hjärtattack. Igår skrev han själv om händelsen på sin Instagram och Twitter.

“Livet är galet bräckligt. Skört. Som fan. 41 år och med största sannolikhet en hjärtinfarkt.” skriver han.

Han fortsätter:

“Just nu slangar och alla möjliga blodprov. Mediciner in i blodet så det susar ju rejält… Alla tankar kommer. På vad som är viktigt och oviktigt. Min familj, I love U. Mina vänner, jag vet vilka ni är. Men just nu är jag glad att jag överlevt och har livet framför mig. Men nu suuusar det fritt… Kram till alla jag älskar.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För Expressen berättar han mer om sitt hälsotillstånd.

”Jag fick kraftiga bröstsmärtor. Vid två omgångar hemma och när ambulanspersonalen undersökt mig hemma var jag tvungen att följa med in till lasarettet. Väntar på alla möjliga provsvar men man befarar en infarkt. Det är jobbigt när man börjat förstå vad kroppen gått igenom” skriver han i ett sms till tidningen.

Annons

Patric Skoglund är ett välkänt ansikte inom travkretsar då han varit programledare för det populära travprogrammet Vinnare V75 i TV4. Han har även kommenterat hockey i C More och TV4.  De senaste åren har Patric Skoglund arbetat som marknadschef  i sportklubben  i Leksands IF.

Nästa helg är det tänkt att Patric Skoglund skulle jobba med storloppet Kriteriet på Solvalla för TV4, men det är nu oklart hur det blir med den saken.

“Jag får avvakta och höra vad dom (läkarna, reds. anm.) säger.” hälsar Patric Skoglund i ett sms till Expressen.

På Twitter rasar nu kondoleanserna in.

“Tänker på dig, kompis! Stark nu” skriver hans vän, sportprofilen Niklas Jidhe, 42.

Även TV4:s travkommentator Matteus Lillieborg önskar sin kollega Patric Skoglund ett snabbt tillfrisknande.

“Krya på dig!” skriver han kort och gott.

FOTO: Kanal 75

Annons