TV4-profilen Paolo Roberto hyllas efter nakenbilden

Paolo Roberto tränar naken

Har fått kritik för att han lagt upp bilder på hur han tränar i kalsongerna på Instagram. Nu chockar Paolo Roberto sina belackare med en bild där han är helt naken.

Programledaren och före detta proffsboxaren Paolo Roberto, 49, har haft för vana att ofta lägga ut bilder av hur han tränar i bara kalsongerna på Instagram på morgnarna. Det har en del personer retat sig på och han har fått ta emot en hel del kritiska kommentarer.

Tidigt under måndagen chockade han dock dem som tidigare gnällt på honom genom att lägga ut en bild av sig själv – där han är helt naken. Till bilden skriver Paolo först smått ironiskt:

”05.45 Får en del skit för att jag tränar i kallingar varje morgon och jag har förstått att det är viktigt att kunna ta kritik! så idag blir det yoga utan mina kalsonger:)”- 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Därefter blir han mer seriös och förklarar:

”Men om folk kritiserar dig för skitsaker,  försöker sårar dig eller kommer med elaka kommentarer. Skit i det och kom ihåg att det i varje match så är det publiken som skriker och kritiserar inte spelarna!”

De flesta av hans trogna följare backar upp honom för det vågade tilltaget och lovorden i kommentarsfältet är många. Många kvinnor skriver att han har en snygg kropp och så gott som alla tycker han gör helt rätt som bemöter nättrollen som bara vill sänka honom på ett så rättframt sätt.

En följare skriver:

”Med eller utan kalsonger, där tror jag nog de tystnade… kalsongkritikerna! Skulle vilja vända på kritiken och säga vilken fantastisk förebild du är! Det jag tror jag gillar bäst är nog din humor! Jag blir alltid lika glad och inspirerad av dina inlägg även om du tar upp något negativt! Fortsätt vara den du är! Ett vinnande koncept!”.

En annan person håller med:

”Haha helt underbart! Efter en skitmorgon med trotsiga barn var det här exakt som behövdes! Tack för att du inte slutar bjuda på dig själv”.

Paolo Roberto hyllas för sin nakenbild

En tredje kommer med en längre inspirerad kommentar:

“Det är insidan som räknas. Utsidan är bara ett skal, klätt eller avklätt. Med en fin, stark, kärleksfull, modig, rolig, ledsam, lycklig, sårbar, ödmjuk, empatisk, god, mänsklig, med flera goda egenskaper på insidan, är vi “good enough” oavsett utsidan med kallingar, trosor, kläder eller inte. Ingen annan än var och ens egen rättighet att välja. En vältränad kropp, byggs av stark disciplin, vilket du Paolo visar prov på. När vi tar hand om vår utsida, växer vi även på insidan, tar hand om oss själva med bra träning, meditation, bra kost, tillräckligt med sömn, och är disciplinerade att göra vår praktik oavsett vad andra väljer att tycka, ger oss sinnesfrid. Du är en av mina många inspirationskällor. Snygg bild förresten, uppiggande så här på måndagsmorgonen. Tack”.

Efter all den positiva feedbacken återstår det nu bara att se om Paolo fortsätter lägga ut nakenbilder på morgnarna. Vi väntar med spänning på nästa tidiga träningsbild.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan – Paolo Roberto har funnit kärleken igen

LÄS OCKSÅ: Efter ovanliga skilsmässan – nu flyttar Paolo Robertos exfru Lena

Foto: IBL, Instagram