LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Markiz Taintons mammalycka – första orden efter förlossningen

11 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Markiz Tainton och Kevin Tainton har blivit förändrar för andra gången.
Tv-kocken Markiz Tainton har blivit mamma för andra gången. I ett inlägg på Instagram välkomnar hon sin nyfödda dotter till världen.
Annons

Tv-kocken Markiz Tainton, 32, och maken Kevin Tainton, 35, fick sitt första barn i augusti 2017, efter en lång tids kamp för att bli gravida. Under graviditeten talade Markiz öppet om deras svårigheter att få barn och den IVF-resa de gick igenom innan de äntligen fick välkomna dottern Liora.

– Jag kände en sådan otrolig skam i början. Jag skämdes så otroligt mycket. Det kändes så onaturligt att alla ska få bli gravida på ett ligg, typ på fyllan. Men vi ska i tre månader hålla på med sprutor och äggplock och insemination, sa Markiz i Nyhetsmorgon när hon precis blivit gravid med Liora.

Drygt ett år senare blev Markiz Tainton gravid igen, vilket avslöjades av programledaren Tilde de Paula, 46, i Nyhetsmorgons direktsändning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Får jag lov att gratulera dig? Vi har ju fått följa din kamp för att bli mamma här i Nyhetsmorgon, jag har såklart kollat innan om jag fick göra det eller inte, men du ska bli mamma igen, du ska få en till bebis, sa Tilde.

Annons

Markiz tog sig då för magen och skrattade.

– Nu går det inte att dölja längre, den här gången var det inte IVF så nu är det naturligt, sa hon.

En efterlängtad lillasyster

Och nu har barn nummer två kommit till världen. På Instagram delar Markiz Tainton den glada nyheten med en bild på bebisens små sprattlande ben. Hon har även postat två videoklipp på den nya familjemedlemmen på sin Instagram story.

”Välkommen till oss vår efterlängtade lilla doddosh”, skriver Markiz följt av hashtaggen #lillasyster.

Kommentarsfältet fylls nu av gratulationer och lyckönskningar från Markiz följare.

”Hjärtat svämmar över” skriver en följare.

”Grattis till er & välkommen lilla”, skriver en annan.

”Åhh lilla hjärtat vad vi längtat efter dig! Grattis”, skriver ännu en.

Bland kommentarerna finns syns även en hälsning från Nyhetsmorgon-kollegan Soraya Lavasani, 37, som även hon vill säga grattis till de nyblivna föräldrarna.

Annons

”Åh så underbart!!!! STORT GRATTIS älskade ni”, skriver hon.

På sin blogg har Markiz Tainton beskrivit känslan av att vara nybliven tvåbarnsmamma grundligare.

”Jag är på moln och chockad. Så mycket tankar och känslor, men jag försöker ta en minut i taget. Allt gick så snabbt och fy fan va de gjorde ont och sen va de över och nu är vi hemma och är helt plötsligt 4 personer. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud”, skriver hon i ett inlägg.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons