Artikeln innehåller reklamlänkar

Louise Olsson döms – efter bråket i Farmen

Farmen-profilen Louise Olsson fälls för ringa misshandel av Kirsi Pärssinen.

I förra årets Farmen blev Louise Olsson arg på Kirsi Pärssinen och slog till henne med en näve gröt. Nu har Louise dömts för slaget.

TV4:s dokusåpa Farmen har kantats av bråk och konflikter. Dock brukar det stanna vid skrik och hårda ord. Men i förra årets omgång av Farmen tog deltagaren Louise Olsson, 31, till nävarna under ett bråk med  Kirsi Pärssinen, 51.

Inför kamerorna slog Louise Olsson en näve gröt i ansiktet på Kirsi Pärssinen. Efteråt förklarade Louise sitt beteende med att hon blev upprörd.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Jag var väldigt arg. Jag har aldrig varit så arg som jag var då. Det har aldrig hänt tidigare, sa Louise Olsson då i Farmen.

Händelsen visades i TV4 i början av 2018, men inspelningen skedde redan under sommaren 2017.

Efter incidenten fick Louise lämna Farmen. Anders Edholm, pressinformatör för Farmen, sa då att de inte har någon tolerans för våld.

– Det är högt i tak på Farmen och det förekommer ofta högljudda diskussioner, men fysiskt våld är på inget sätt acceptabelt, sa Anders Edholm då till Hänt.

Polisanmäld, åtalad och dömd

Louise Olsson blev också polisanmäld för grötattacken och i oktober förra året åtalades hon för ringa misshandel.

Nu har domen fallit och Louise Olsson döms till att betala 60 dagsböter á 100 kronor. Hon ska också betala totalt 7 000 kronor i skadestånd.

– 7 000 kronor, det är mycket pengar. Jag har väldigt mycket räkningar, men det är bara att bita i det sura äpplet. Det kunde ju blivit värre, säger Louise Olsson till Expressen.

Louise Olsson säger till tidningen att hon anade att hon skulle fällas, men att summan kom som en överraskning.

– Efter rättegången så kändes det väldigt bra, men när jag fick höra det kom det som en käftsmäll. Jag kände på mig att jag skulle bli dömd för någonting men jag trodde inte jag skulle få betala 7 000 kronor. Jag trodde det skulle bli något mindre, säger Louise Olsson.

LÄS MER: Louise Olsson åtalas efter bråket i Farmen

LÄS MER: Här är skandalerna i Farmen vi aldrig glömmer

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN