TV4-profilen kritiseras efter bilden – nu avslöjar hon sanningen

TV4-profilen kritiseras efter bilden – nu avslöjar hon sanningen

Kända tv-profilen Sindy Niklasson anklagas för att ha redigerat sin bakdel på en bild som hon publicerat på Instagram. Nu ger hon sina följare svar på tal: "När jag redigerar bilder så är det enbart mörka ringar".

Det var efter sin medverkan i det populära TV4 Play-programmet “Unga föräldrar” som Sindy Niklassson, 24, tillsammans med sin fästman Michael “Kniv-Micke” Sjöberg, 26, blev kända. Nu kan man istället följa dem och barnen Ozzy Lucifer och Luna Oden på sociala medier.

I dagarna delade dock Sindy med sig av en bild som inte alls föll alla i hennes följekrets i smaken. Bilden var på henne där hon poserande visade upp sin bakdel med texten: “Kiss this”.

Det dröjde inte många minuter innan följarna rasade. De anklagade Sindy för att ha redigerat bilden för att få hennes rumpa att se större ut:

“Sorgligt att man känner att man måste photoshoppa sin röv”, skrev en en av dem.

Dagen efter gav Sindy svar på tal där hon berättade att hon inte hade redigerat bilden:

“Röven är inte redigerad, utan jag svankar och vinklar den så den ser större ut”

 

Hon menar på att det är kameravinkeln som gör att bilden ser redigerad ut. Flera har påpekat att hennes fingrar ser oproportionella ut, vilket enligt följarna ska vara bevis för att redigering har gorts.

“Min svank syns inte på grund av jackan, mina fingrar ser smaka ut på grund av tyget i mellan och att mitt lillfinger sticker upp vilket gör att den ser tjockare ut”, skriver Sindy.

Hon erkänner dock att hon brukar redigera sina bilder.

“När jag redigerar bilder så är det enbart mörka cirklar under ögonen, finnar och mjukar upp huden lite ibland. Vilket ca 99 av alla medieprofiler gör!”

LÄS OCKSÅ: Unga tv-parets bebislycka: ”Familjen är äntligen komplett”

Foto: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN