TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jesper Börjesson slutar som programledare för Nyhetsmorgon lördag

14 sep, 2018 
Lina Arvidsson
Jesper Börjesson slutar som programledare för Nyhetsmorgon
Nyhetsmorgons programledare Jesper Börjesson har meddelat att han slutar som programledare för Nyhetsmorgon i TV4 på lördagarna.
Annons

Jesper Börjesson, 47, kom tillbaka till Nyhetsmorgon i augusti efter en välförtjänt semester. Under sin frånvaro har den populära programledaren varit saknad av tittarna och glädjen var stor när har återigen satt i Nyhetsmorgons studio.

Nu avslöjar Jesper Börjesson att han kommer att försvinna från Nyhetsmorgon på lördagarna framöver. Lördagen denna vecka är den sista som han kommer att leda Nyhetsmorgon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett videoklipp på Instagram berättar Jesper Börjesson om beslutet.

– Dags för nytt Nyhetsmorgon lördag. Lite speciellt för mig dock för det blir min sista lördag på ett tag. Jag kommer synas på vardagarna i fortsättningen och det ska bli jättekul. Jag hoppas ni tittar då, säger Jesper Börjesson i klippet på Instagram.

Bland kommentarerna hörs många besvikna röster bland Jesper Börjessons fans.

Kul för dig, tråkigt för oss som bara kan se på lördagar och uppskattar dig mycket“, skriver en person.

Annons

Varför då?Jag kan bara se dig på lördagar annars jobbar jag på vardagar. Trist“, skriver en annan tittare.

Utan dig inget att se! Du får en rad personer att också bli intressanta!” tycker en tredje.

Jesper Börjesson har varit programledare för Nyhetsmorgon sedan 2006.

I förra veckan kom beskedet att Tilde de Paula Eby, 45, slutar som programledare för Nyhetsmorgon på vardagarna. Hon kommer i fortsättningen enbart att programleda Nyhetsmorgon på TV4 under direktsändningen på söndagarna.

Anledningen till förändringen är att Tilde de Paula Eby de senaste åren haft en stor arbetsbörda.

Förutom att leda Nyhetsmorgon har hon varit programledare för Hela Sverige bakar, varit programledare för Let’s dance tillsammans med David Hellenius – och hon har lett bland annat Polarprisgalan.

Till slut insåg hon att hon var tvungen att dra i handbromsen. Tilde de Paula Eby har också slutat som programledare för Hela Sverige bakar som tagits över av Tina Nordström och Johan Östling.

FOTO: TV4, Instagram

Annons