ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilen i allvarlig bilolycka: ”Stopp och en total tystnad”

29 nov, 2023 
Michael
Michael Fridebäck, känd från TV4:s Biggest loser, har varit med om en bilolycka i Cypern.
Här är hans egna om händelsen.
”Allt går på en millisekund och sen stopp och en totalt tystnad, är jag hel? Vad hände? Hur tar jag mig ut? Är jag skadad?”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dogge inte nöjd – så mycket fick han betalt för att vara med i Så mycket bättreBrand logo
Dogge inte nöjd – så mycket fick han betalt för att vara med i Så mycket bättre

Michael Fridebäck, 52, blev känd för det svenska folket när han vann Biggest loser 2017. När han klev in i programmet vägde han hela 142 kilo men efter 30 veckors hårt slit hade han gått ner hela 58,8 kilo.

Något år senare var Michael tillbaka i tv-rutan, då som tränare för Biggest Loser Revanschen. Sedan dess har vi kunnat följa honom och hans liv i sociala medier.

Michael Fridebäck
Foto: TV4

TV4-profilen Michael Fridebäck allvarligt skadad i bilolycka

Nu visar sig olyckan varit framme rejält då Michael varit med om en dramatisk bilolycka i Cypern. I ett inlägg på Instagram berättar han om skräckupplevelsen.

Annons

”Att vara med i en bilolycka är skrämmande på många sätt en upplevelse jag gärna kan vara utan, själva smällen minns jag inte så mycket av mer en att jag tänkte faaan nu smäller det. Allt går på en millisekund och sen stopp och en totalt tystnad, är jag hel? Vad hände? Hur tar jag mig ut? Är jag skadad? Sen försöken att ta kontrollen på situationen vad hände? Vems fel? Vad gör jag nu? Men tack vare er snabba insatser från människor runt omkring och professionella hantering av situationen blev jag sittande vid bilen (bara skrot kvar) men kände mig trygg och väl omhändertagen”.

Då får han komma hem till Sverige – efter tunga tiden: ”Blod i huvudet”

Ambulans kom till platsen och väl på sjukhuset fick Michael genomgå flera flera olika röntgenundersökningar.

Annons

”Jag hade blod i huvudet och var ordentligt mörbultad, vilket resulterade i svår huvudvärk. Under de fyra dagar jag var inlagd på sjukhuset och hög på morfin så höll ni kontinuerlig kontakt med mig och läkarna, vilket gjorde mig lugn att veta att ni övervakade min hälsa noggrant”, skriver Michael och riktar ett stort tack till sitt försäkringsbolag.

När Hänt når Michael Fridebäck berättar han att han är på bättringsvägen och nu väntas få komma hem till Sverige i dagarna.

”Nu är jag ok men lite öm. Får åka tillbaka till Sverige i morgon”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Instagram/TV4

Annons