LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-profilen födde barn sex veckor för tidigt – berättar om oväntade förlossningen: "Galen upplevelse"

27 feb, 2018 
Lina Arvidsson
Alexandra Bring blev mamma häromdagen. Den lilla bebisen hade bråttom och föddes sex veckor för tidigt. Nu berättar tv-profilen om förlossningen.
Annons

Tv4-profilen och bloggaren Alexandra Bring, 27, fick häromdagen en liten flicka. Bebisen föddes sex veckor för tidigt och vägde 2.1 kilo.

Hon är här och allt är bra”, skrev Alexandra på Instagram.

På sin blogg skriver nu Alexandra Bring mer om den dramatiska förlossningen som tog endast fem timmar.

Samma tålamod som sin mamma och pappa. Sa jag inte att hon skulle komma tidigt?“, skriver bloggerskan och fortsätter:

Mitt vatten gick hemma vid 15.30. Vi kom in till BB vid 16.30, fick ett rum 17.30 och det gick inte att stoppa henne. Vilken GALEN upplevelse! Kan fortfarande inte förstå att det är vår dotter som kommit. Det var himla tur att vi inte hann till gymmet för mitt benpass.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu väntar några veckor på neonatalvården så att den lilla bebisen får växa på sig lite. Alexandra passar också på att hylla sin egen – och alla kvinnors kroppar.

Kroppen – det mest fantastiska vi kvinnor har. Låt oss inte glömma hur fantastisk den är“, skriver Alexandra Bring.

Alexandra Bring är en av Sveriges största träningsbloggare. Hon har också tävlat i TV4:s ”Gladiatorerna”. För två år sedan värvades hon till TV4:s talangnätverk ENT.

FOTO: Instagram

Annons