TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilen erkänner att han tagit droger: "Ganska roligt"

14 jun, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
På lördagarna ser vi honom leda det direktsända programmet "Nyhetsmorgon" på TV4. Nu avslöjar programledaren Jesper Börjesson att han knarkat och att ”det var ganska roligt”.
Annons

I TV4 ”Nyhetsmorgon” upplevs han som helyllekillen med det stora musikintresset, men i intervjupodcasten ”Fördomspodden” erkänner programledaren Jesper Börjesson, 45, att han faktiskt har skelett i garderoben. För första gången i en intervju berättar han att han knarkat.

– Jag har provat att röka hasch några gånger, men det är inget jag har kastat ut i var och varannan intervju. Jag tror det är första gången jag pratar om det faktiskt, erkänner Jesper Börjesson i podden och får frågan hur det var:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var väl ganska kul, men det stannar vid det. Ja, det var ganska roligt och förknippat med musik såklart, och så var det ju en grej jag verkligen ville testa hur det var också, och så blev det väl någon gång till efter det men det var inte så att det fortsatte, säger han.

Emil Persson som har ”Fördomspodden” konstaterar att det även finns andra droger, förutom hasch, som förknippas med musik.

Annons

– Ja det finns det, dock inga jag har provat, svarar Jesper Börjesson men när Emil Persson är på väg att lämna ämnet avbryter ”Nyhetsmorgon”-programledaren honom för att flika in en sak han kom på:

– Jo förresten! Vet du vad jag gjorde en gång? Det sas ju att muskotnöt skulle få det att hända någonting, säger Jesper Börjesson i podden och berättar att han bryggde te på muskotnöt.

– Jag satt och lyssnade på Primal Scream och försökte få någonting att hända men det hände aldrig något, säger han och får frågan vad man gör med muskotnöten:

– Som jag minns det så typ hällde man ner det i kokande vatten, rev ned det där och så, men det hände inget. Jag satt där på mitt rum och rev muskot, säger Jesper Börjesson och skrattar åt minnet.

Foto: IBL, TV4

Annons