LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elsa Billgren svarar på elaka kommentarerna om utseendet: ”Riktigt grov-ful”

25 jan, 2024 
elsa billgren
Elsa Billgren skriver ett känslosamt inlägg på sin blogg om dagens utseendehets och hur hon ser på sig själv.
”Oftast försöker jag att inte värdera mitt utseende men så påpekar någon att man har en viss grej och så går det inte att släppa.”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Elsa Billgren blev ett välkänt ansikte när hon slog igenom i Äntligen hemma med sin härliga personlighet.

Nu för tiden delar hon ofta med sig av sina vackra bilder och tankar på sin blogg och på sina sociala medier. Denna gång har hon valt att tala ut om utseendehetsen och hur hon ser på sig själv. Hon nämner hur folks elaka kommentarer kan sätta sig djupt hos henne och påverka henne.

”Jag är i en riktigt grov ful-period just nu. De kommer väl och går hos de flesta. Oftast försöker jag att inte värdera mitt utseende men så påpekar någon att man har en viss grej och så går det inte att släppa. Det enda man ser är det. Självklart borde man jobba mer på självkänslan, för det är ju där det mesta sitter, men så är det vinter etc etc och den här perioden fick mig att tänka på vad det är som gör en snygg egentligen? Förutom dagsformen då. Jag kom på en drös saker som jag tycker gör skillnad på mig och andra som kanske kan peppa upp. Så välkomna till ytliga listan om snygghet!

Elsa Billgren för några år sedan.

Elsa Billgren om att göra sig snyggare

Hon fortsätter inlägget med att skriva grejer som man ska tänka på för att ”göra sig snyggare”. Hon radar upp en lista med grejer som kan ”piffa upp en” och sen skriver hon:

Annons

”Att veta vilka kläder man klär i, både färgmässigt och snitt. Jag känner mig ofta lite snyggare i ljusrosa och blått.Att vara återfuktad i ansiktet.Kläder med lyster tycker jag kan ge lyster i ansiktet.Självklart att vara glad och pepp på livet, nyfikenhet! Men också lugn och erfarenhet. Snygga människor vågar vara fula tycker jag, ansiktsrörelser och personliga ticks. Sneda tänder och leenden är det snyggaste jag vet.”

Hon avslutar inlägget med att skriva hur sorgligt det är att andras och ens egna tankar kan få förstöra så för en.

”Det var min lista, vad står på din?Nu känns det förresten lite bättre! Så trist att andras (eller ens eget huvuds) taskiga kommentarer ska få en att känna sig fulare men så är väl livet ibland. Nu ska jag borsta ut den största halsdukstovan jorden skådat och gå ut i det knastertorra vinterlandskapet!”

Annons