TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 om Suzanne Reuter – beslutet om Fångarna på fortets framtid

29 apr, 2020 
Suzanne Reuter i Fångarna på fortet
TV4:s populära Fångarna på fortet är tillbaka – till tittarnas stora glädje.
– Det ska bli kul att höra vad tittarna tycker, säger programledaren Agneta Sjödin i ett pressmeddelande.
Annons
TV4:s besked om Suzanne Reuter – beslutet om Fångarna på fortets framtidBrand logo
TV4:s besked om Suzanne Reuter – beslutet om Fångarna på fortets framtid

Fångarna på fortet är tillbaka i tv-rutan den 9 maj på TV4 och TV4play. Den folkkära skådespelerskan Suzanne Reuter gjorde förra året debut i programmet när hon gestaltade karaktären Madame Fouras som ställer gåtor på fortet. I förra årets pressmeddelande berättade hon hur det kändes att ta sig an rollen – som omringas utav ormar.

– Jag hade faktiskt aldrig tagit i en orm tidigare men tillsammans med Fortets djurskötare så lärde jag mig att bli vän med dem. Idag älskar jag ormar och i programmet har jag till och med en egen orm som jag kallar för Jansson, sa hon då.

Att spela den gåtfulla damen var för henne då väldigt utmanade, då rollen var minst sagt annorlunda jämfört med hennes andra karaktärer hon spelat.

– Väldigt annorlunda från damer jag annars brukar göra, sa hon då.

TV4s avslöjande om Suzanne Reuter

Nu kommer TV4 med ett nytt pressmeddelande om att programmet är tillbaka i tv-rutan. Agneta Sjödin och Gunde Svan kommer att bjuda på tre spännande avsnitt av Fångarna på fortet. Bland de tävlande finns Mark Levengood, Hollywood-frun Gunilla Persson, mästerkocken Wishudaporn Chaiyasaeng och sångerskan Anna Book.

Annons

– Det är alltid lika härligt att slå upp portarna till fortet. Deltagarna bjuder på sig själva och levererar som vanligt. Det blir en hel del skratt och imponerande insatser. Jag ser fram emot att återuppleva det, och det ska bli kul att höra vad tittarna tycker, säger Agneta Sjödin i pressmeddelandet.

Den här säsongen får tittarna bland annat se när Gunilla Persson tävlar mot sångerskan Anna Book. Det blir även en hård kamp mellan skidlegendarerna Frida Hansdotter och Andre Myhrer, och Mark Levengood utmanar komikern Daniel Norberg.

Annons