LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4 om stora ändringen inför nya Bonde söker fru

25 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
TV4 om stora ändringen inför nya Bonde söker fru
Linda Lindorff har tidigare visat sin besvikelse över brevskrivare som inte följer reglerna när det kommer till att söka till bönderna i Bonde söker fru. När Hänt träffar exekutiva producenten Clara Tengbom berättar hon hur produktionen försökt åtgärda detta.
– Vi har gjort vissa förändringar för att det inte ska ske.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Succéserien Bonde söker fru visas från och med den 25 september i år för fjortonde gången. Under ledning av Linda Lindorff, 47, får ensamma bönder över hela Sverige hjälp att hitta sin stora kärlek. Under årens lopp har många par bildats under inspelningarna av Bonde söker fru och flera bonde-bebisar har blivit till.

Tidigare i år har Linda Lindorff presenterat årets bönder och uppmanat kärlekskranka singlar att skriva ett brev till TV4 med en presentation av sig själv. Linda Lindorff delar sedan själv ut breven till bönderna som får välja och vraka bland sina beundrare. Därefter får de välja ett antal personer som de sedan ska träffa på en första speeddejt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det är inte alla brevskrivare som spelar efter reglerna och det har gjort Linda Lindorff upprörd. Tidigare skrev hon ett blogginlägg där hon röt ifrån mot personer som kontaktar bönderna direkt utan att gå via produktionen.

”Varje år är det också några som försöker ta genvägen till sin bonde och inte skicka brev till redaktionen. Detta tycker jag är rent oförskämt och det irriterar mig. Så klart ska alla få samma förutsättningar till kärlek och att bli sedd av sin bonde. Att försöka norpa åt sig honom/henne före alla andra är ojuste och orättvist”, skrev Linda Lindorff då.

Annons

TV4:s åtgärder

När Hänt träffar lammbonden Mattias, 26, under pressträffen för Bonde söker fru bekräftar han att det har varit tjejer som försökt kontakta honom via sociala medier.

– Som jag har sagt till alla, vill man träffa mig så var det genom att skicka brev. Det tänkte jag innan när jag tackade ja, att jag vill ha hela upplevelsen och ge alla samma chans, säger Mattias till Hänt.

När Hänt pratar med den exekutiva producenten Clara Tengbom säger hon att produktionen försöker minimera risken för att bönderna blir kontaktade på annan väg.

– Vi försöker minimera det också. Så vi har gjort vissa förändringar för att det inte ska ske och det handlar om att vi faktiskt bara har med förnamnen på bönderna till exempel. Sedan ser det ju annorlunda ut idag än vad det gjorde för 14 år sedan men för oss är det jätteviktigt att det här sker i programmet.

Trots att Mattias och några av de andra bönderna ändå lyckats bli kontaktade på sociala medier, menar Clara Tengbom att det inte varit några problem ändå den här säsongen.

– Det måste jag säga, det här gänget har varit otroligt lojala och har verkligen tagit det här på allvar. De har verkligen velat det här. Så att de har också blivit kontaktade men då sagt det till oss, så vi eller bönderna har kunnat kontakta dem och sagt att vi måste gå igenom programmet, säger Clara Tengbom till Hänt.

FOTO: TT

Annons