TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 om programledarna i Nyhetsmorgon efter tittarnas undran

21 jul, 2020 
AvLovisa Ström
TV4 om programledarna i Nyhetsmorgon efter tittarnas undran
Nyhetsmorgon är ett av Sveriges populäraste program.
Nu avslöjar TV4 vad som händer när kamerorna är avstängda.
"Detta var riktigt kul att se!", skriver en tittare.
Annons
Allt om Soraya LavasaniBrand logo
Allt om Soraya Lavasani

Mycket har förändrats på Nyhetsmorgon den senaste tiden. Många är på semester och programledare som annars brukar ses i rutan är inte längre där. Men tittarna är kvar, och nu kommer de också med specifika önskemål.

Händelserik vår

Programmet har flera av landets mest folkkära programledare, men just nu är det många som saknas. Soraya Lavasani gjorde bland annat sin sista sändning i mars innan hon skulle på föräldraledighet efter att ha fått henne och maken Ralph Olssons andra barn, sonen Winston. Ett par månader senare försvann även Jenny Strömstedt från tv-rutan ett tag, efter att ha kollapsat i direktsändning under en intervju med Krister Petersson.  Den populära programledaren Sebastian Von Sivers Haage har även han dykt upp i studion, för att bara några dagar senare vara borta igen.

Den senaste tiden har minst sagt varit händelserik för TV4. Men nu önskar tittarna att få ta större del av dramat och alla annat som händer runt omkring sändningarna.

Annons

Tittarnas stora undran

Nyhetsmorgon tillhör en stor del av svenska folkets morgonrutin, är intresset för vad som händer bakom kulisserna väldigt stort. På deras Facebook är det nu flera som önskar att få bli mer uppdaterade om vad som händer bakom kameran.

“Slutar programledarna sin dag kl 10? Håller med tidigare personer. Mer info om vad som händer bakom kamerorna. Hur de förbereder sig, hur de får hjälp med kläder, smink etc. Har tex alltid trott att det varit deras egna kläder men det verkar det ju inte vara”, skriver en tittare undrandes.

Och TV4 är snabba med att svara.

“De fortsätter jobba några timmar efter sändning och sedan ytterligare några timmar på sena eftermiddagen/kvällen. Jag har noterat era önskemål om fler bakom kulisserna”, skriver de.

Men det är tydligt att de har snappat upp det här intresset hos sina tittare redan innan. På deras Instagram fick man nämligen för några dagar sedan följa när två av deras programledare, Rania Shemoun Olsson och Johan Macéus, gjorde sig redo inför jobbet. Klippet börjar med att väckarklockan ringer mitt i natten, för att sedan visa när Johan cyklar genom ett tomt Stockholm, tills det att de båda är i TV4-huset och förbereder sig inför sändning med smink, styling och kaffe.  Och det visade sig vara ett vinnande koncept.

“Detta var riktigt kul att se!”, skriver en av många följare som visade sin uppskattning till klippet.

På vilket sätt de kommer fortsätta visa vad som sker bakom kulisserna återstår att se.

FOTO: TV4, Instagram

Annons