Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

TV4-mammans ilska efter trakasserierna: ”Börjar gå för långt”

11 feb, 2019 
Lina Arvidsson
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström polisanmäler trakasserier på Instagram.
Trettonbarnsmamman Mirka Norrström har under en längre tid blivit trakasserad av en man på sociala medier. Nu meddelar Mirka att hon inte kommer ge sig utan fortsätta polisanmäla.
Annons

13-barnsmamman Mirka Norrström, 46, blev känd genom sin medverkan i realityprogrammet Familjen Annorlunda. Där har tv-tittarna fått följa Mirkas liv tillsammans med de 13 barn hon har ihop med exmaken Peter Norrström.

Mirka har under en period trakasserats av en man på sociala medier, något hon berättar om på sin blogg. Det har rört sig om bilder med sexuellt innehåll, något som Mirka Norrström har polisanmält.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett blogginlägg berättar nu hon om besvikelsen över hur polisen hanterat hennes ärende.

Jag anmälde ju snusk-bilderna jag fick på Instagram. Tyvärr kan inte polisen göra nåt och gör ingen undersökning. Jag förstår att det är inte deras prio 1 eller knappast ens prio 20 men de kunde åtminstone ha samlat in alla screenprints jag tagit. För det har blivit en del på de 2 konton äcklet skickar ifrån nästan dagligen“, skriver hon.

Annons

Vägrar sluta anmäla

Mirka skriver att hon inte har svarat på meddelandena hon fått av mannen utan bara fotat av dem. Och trakasserierna fortsätter.

Senast inatt kom en rund-video. Jag har anmält kontona och idag tog Instagram bort ett av dem. Jag fick även meddelande av en följare till mig som också råkat ut för äcklet. Blockerar men det kommer nog snart nya konton“, skriver Mirka Norrström.

Nu skriver trettonbarnsmamman att hon inte tänker ge upp utan ämnar fortsätta anmäla de bilder och filmer hon får skickat till sig.

Jag kommer att fortsätta polisanmäla de nya bilderna och filmen. En natt vaknade jag dessutom av att min mobil ringde och såg senare att det var äcklet som hade ringt via Instagram. Jag tycker att det börjar gå för långt nu och tänker inte sluta anmäla“, skriver Mirka Norrström.

FOTO: IBL/Per Karlsson, Instagram

Annons