Madeleine Ilmruds barnbesked – 1 månad efter elfte förlossningen

Madeleine Ilmruds oro inför förlossningen

Madeleine Ilmrud födde sitt elfte barn i somras. I ett inlägg på Instagram avslöjar Familjen annorlunda-profilen nu sina tankar kring att utöka familjen ytterligare.

Tv-profilen och bloggaren Madeleine Ilmrud, 36, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i TV4:s Familjen Annorlunda. Tillsammans med sin familj, bestående av Mikael Ilmrud, 40, och deras många barn blev Madeleine snabbt en tittarfavorit.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Madeleine Ilmrud har tre barn från ett tidigare förhållande och åtta tillsammans med sin maken Mikael. Det var i slutet av juli som det senaste tillskottet kom till världen, vilket Madeleine delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

”Den här förlossningen blev precis vad vi önskat oss om inte ännu mer. Nu ska hela familjen välkomna det nya lilla livet med obeskrivligt många pussar och en massa kärlek”, skrev TV4-profilen efter förlossningen.

Dottern fick senare namnet Livia-Leonore Julie Ilse Gun, vilket Madeleine Ilmrud avslöjade i ett inlägg på sin blogg. Det finns också en förklaring till att flickan fått så många namn.

Kärt barn har många namn, och som hon har många namn våran lilla glädjespridare. Jag var så säker på att det var en liten Leo jag väntade, allt tydde ju på att det var en liten pojke”, skriver hon och fortsätter:

Barnen har sagt Livia hela tiden. Sedan Oliver sa det innan hon var född. Jag har gillat Leonore i flera år, och Mathilde heter ju faktiskt det i mellannamn. På sätt så får ju jag en liten ”Leo””.

Madeleine Ilmrud kan tänka sig att skaffa fler barn

Nu är Madeleine Ilmrud alltså mamma till hela elva barn. I ett inlägg på Instagram skriver Familjen annorlunda-profilen att hon nu har varit på efterkontroll och fått träffa några av sina ”favorit-barnmorskor”.

Väl på sjukhuset fick Madeleine frågan om hon och maken är sugna på att utöka familjen ytterligare – nu avslöjar hon för sina följare att det inte är helt otänkbart.

”Jag fick frågan om vi planerade att skaffa flera barn? Har inte ens tänkt så långt faktiskt. Men jag ska skriva lite om mina tankar kring det här på bloggen. Helt uteslutet är det inte”, skriver Madeleine Ilmrud i inlägget.

FOTO: TT, Instagram