Madeleine Ilmrud har fått sitt elfte barn: ”Föddes i raketfart”

TV4-mamman Madeleine Ilmrud har fått sitt elfte barn – berättar om hastiga förlossningen

Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud och maken Mikael Ilmrud har blivit föräldrar igen. Efter att ha gått över tiden har det elfte barnet äntligen välkomnats till familjen.

TV4-profilen Madeleine Ilmrud, 36, medverkade i programmet Familjen annorlunda tillsammans med sin stora familj i flera års tid. Tittarna fick då följa deras vardag i deras hem i Motala.

Tillsammans med maken Mikael Ilmrud, 40, har hon sju barn och tv-profilen har även tre barn från ett tidigare förhållande.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Hela syskonskaran består av barnen Mathilde-Isabelle, 2, Emmylou, 5, Tuva-Li, 7, tvillingarna Charlie och Collin, 9, Adam, 11, Engla-Freja, 12, William, 15, Oliver, 19, Victor, 21

När dottern Mathilde-Isabelle föddes 2017, förklarade Madeleine det annorlunda namnvalet i ett blogginlägg:

”Hälften av familjen tycker Mathilde och den andra halva Isabelle, eftersom det blev lika så har vi tom frågat vad mormor och farmor tycker. Så, det hela slutade med att lillasyster fick ett dubbelnamn, Mathilde-Isabelle”, skrev hon på sin blogg vid tillfället.

Men nu är inte Mathilde-Isabelle den yngsta i syskonskaran längre – för nu har en ny familjemedlem välkomnats till världen.

Madeleine Ilmruds första ord efter förlossningen

I ett inlägg på Instagram berättar Madeleine Ilmrud om förlossningen.

”Igår 23.25 föddes lillasyster i raketfart. Micke höll sig väldigt lugn hela vägen in till Linköping trots att jag kände att hon var på väg ut. När vi kom fram till sjukhuset var jag öppen 10 cm och krystvärkarna kom på en gång”, skriver hon i inlägget och fortsätter sedan:

”Vi har haft helt fantastiska barnmorskor och undersköterskor och den här förlossningen blev precis vad vi önskat oss om inte ännu mer”.

Madeleine Ilmrud är tacksam över sin följarskara och berättar att hon nu ska tillbringa de närmaste dagarna med att bara vara med sin familj.

”Jag är världens lyckligaste! Och tack ALLA ni som tagit er tid att höra av er och skrivit till oss, vi har inte hunnit svara men vi läste alla era hejarop mellan värkarna. Nu ska hela familjen välkomna det nya lilla livet med obeskrivligt många pussar och en massa kärlek”, skriver hon.

FOTO: TT, Instagram