Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Caroline Kejberts sjukdomsbesked – berättar om intensiva smärtan

09 jul, 2019 
AvSarah Mansouri
Caroline Kejbert skriver om sjukdomen förra veckan på sin blogg.
Efter en tids frånvaro från bloggen förklarar Caroline Kejbert att det beror på hennes mående förra veckan – som inneburit brist på energi och intensiv smärta.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Det har nu gått lite mer än två år sedan Caroline Kejbert, 29, fann kärleken i bonden Joacim Rickling, 27, under inspelningarna av Bonde söker fru på TV4.

Sedan dess har det hunnit hända en hel del i parets liv. De blev sambos kort efter att de blivit ett par då Caroline flyttade från Stockholm hem till Joacim på Tuna gård i Örsundsbro.  Under hösten 2018 kunde tittare på TV4 play följa parets liv under renoveringen av gården i serien Bondeparet och under våren har de varit tillbaka med en andra säsong av programmet.

Men inte nog med det – i januari blev de föräldrar till dottern Wilda.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förutom att kunna följa Bondeparet på TV4, är de båda flitiga användare av sociala medier och de fortsätter att dela med sig av deras vardagsliv.

Som alla andra stöter de också på hinder i vardagen ibland. Under fredagen publicerade Caroline Kejbert en bild på sig själv tillsammans med Wilda på Instagram.

Annons

”Sjukstuga här hemma. Passande i detta regniga väder ändå om man ska se något positivt i det hela”, skriver Caroline till bilden.

Caroline Kejbert tillsammans med dottern Wilda.

Intensiv smärta

Samma dag förklarar Caroline på bloggen att det är på grund av hennes hälsotillstånd som hon inte uppdaterat med nya blogginlägg på länge – samtidigt utvecklar hon vad sjukdomen handlar om.

Efter flera dagar med ont i magen, blev smärtan så intensiv att hon var tvungen att uppsöka läkare.

”Jag besökte läkaren i tisdags då jag har haft ont i magen i några dagar men just i tisdags så blev smärtan mycket mer intensiv och jag var helt energilös. Troligtvis har jag dragit på mig en rejäl magkatarr”, skriver Caroline och fortsätter senare:

”Ingen energi eller ork till någonting och jag har nästan ont i kroppen för att jag mest har legat ner och vilat. Känns som att jag liksom ha ont i höfterna och i leder, som att det beror på att jag varit så stillasittande.”

Annons

För att kunna vila ordentligt åkte Caroline hem till sina föräldrar i Arboga över en natt och fick hjälp med att ta hand om Wilda.

”Tror jag sov i tre timmar efter besöket hos läkaren. I onsdags fick jag lunch hos min farmor – det var min längsta promenad de här dagarna, och då är sträckan från mamma och pappa till farmor ungefär 200 meter”, skriver Caroline på bloggen.

Caroline Kejbert skriver dock avslutningsvis att lyckligtvis nog så började hon känna sig bättre redan under fredagen.

Vi på Hänt hoppas att Caroline kryar på sig!

FOTO: Instagram, TV4

Annons