Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-mamman Caroline Kejberts egna ord om livsförändringen

09 okt, 2019 
Caroline Kejbert har tagit ett nytt livsbeslut.
Caroline Kejbert känner att det är dags för en nystart.
På sin Instagram berättar hon om beslutet – för hennes måendes skull.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Caroline Kejbert, 30, blev ett känt ansikte för stora delar av svenska folket efter sin medverkan i Bonde söker fru 2017, där hon fann kärleken i bonden Joacim Rickling, 28. Tillsammans bor de nu på Tuna gård tillsammans med dottern Wilda som föddes tidigare i år.

Tittarna kunde efter Bonde söker fru följa parets kärleksresa i egna tv-serien Bondeparet på TV4 play. Många följer även Caroline Kejbert på hennes sociala medier och framför allt via hennes blogg. Efter att hon blev mamma har dock bloggen fått lida och i våras berättade hon för Hänt varför det inte längre blir så mycket uppdateringar.

– Jag tror att det är någon sorts prestationsgrej att när man väl skriver så vill man ju att det ska bli bra, så att det ska komma från hjärtat. Man vill ju inte skriva hux flux. Så det är väl därför som det kanske har tagit lite mer energi för mig än vad det borde ha gjort.

Annons

Dags för en nystart

Men på Instagram är Caroline Kejbert fortfarande aktiv. Där delar hon med sig av bilder från vardagen och ibland även en del tankar. I hennes senaste inlägg skriver hon om hur hon känner för en nystart i livet – där hon ska prioritera sitt mående och sin hälsa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Måndag och idag har jag en sån här ”nystartskänsla” i kroppen! Känner att det här ska bli startveckan då jag ska börja rå om mig själv, se till att äta bra – mat som gör mig pigg och glad, jag ska börja lite försiktigt med styrketräningen igen, jag ska försöka att endast göra saker som gör mig glad och sist men inte minst så ska jag försöka att inte stressa”, skriver hon.

Samtidigt erkänner hon att det kan bli kortvarigt – då hon kommer in i sådana här perioder lite då och då.

”Den här känslan infinner sig dock hos mig några gånger om året, haha! Men jag gillar den och den får mig oftast att komma i balans igen efter en intensiv period. Kan ni känna igen er?”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/ TT/Instagram

Annons