Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-mamman Caroline Kejbert om förändringen med Joacim

29 jun, 2019 
Lina Arvidsson
Caroline Kejbert i Bondeparet på TV4
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit tillsammans i två år och har dottern Wilda tillsammans. Nu berättar Caroline om en förändring som kommer ske för paret inom kort.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Det har gått nästan exakt två år sedan bonden Joacim Rickling, 27, och flickvännen Caroline Kejbert, 29, träffades för första gången. Det var under inspelningen av TV4:s Bonde söker fru som paret föll för varandra och när kamerorna slocknat höll kärleken i sig.

Efter att Caroline Kejbert flyttat in hos Joacim Ricklings släktgård fick paret sin egen realityserie, Bondeparet, som visades på TV4 Play. Där fick tittarna följa deras arbete med att renovera gården som ligger i Örsundsbro i Uppland.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under inspelningen av Bondeparet kom också den stora nyheten att Caroline väntade barn. Och i början av året föddes parets dotter Wilda. I seriens andra säsong har TV4-tittarna även fått se mer av av renoveringen, som Joacim och Caroline firade med släkt och vänner – även om en del arbete återstod.

Nya ändringen för Bondeparet

Nu berättar Caroline Kejbert att de tagit tag i nästa steg i renoveringen. I ett inlägg på sin blogg skriver hon att de valt att börja måla fasaden på huset.

Annons

”Så roligt! Vi är lite kluvna kring färgval men vi tänker som vi alltid tänkt med alla val i det här huset; att det är bara att bestämma sig, man kommer aldrig känna sig helt hundra innan utan man kommer känna när det är klart om det var rätt eller fel. Att gå och vela är bara slöseri med tid tycke jag, haha”, skriver Caroline Kejebert i inlägget.

I blogginlägget passar dessutom Caroline Kejbert på att skryta om sin pojkvän och utdela beröm.

Jocke har nämligen arbetat med vår terass nu under midsommarhelgen och jag måste bara få berömma honom. Alltså, jag är så sjukt imponerad av hans driv och att han är så orädd för att ’testa’ saker. Han har aldrig byggt en altan själv förut men sätter bara igång att göra det, och gör det så jäkla bra – helt ensam!”, berättar Caroline Kejbert och fortsätter:

Han är dessutom snabb, så nu ska han vänta med att lägga de sista plankorna för att vi ska se till att tvätta och måla den delen av huset först. Ska bli så himla härligt när detta är klart!”.

FOTO: TV4

Annons