LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert om dottern: Därför missade Wilda sitt dop

22 maj, 2019 
AvSarah Mansouri
Joacim Rickling och Caroline Kejbert med dottern Wilda på dopdagen.
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev föräldrar för första gången i januari när deras dotter Wilda kom till världen. Nyligen döptes Wilda och nu berättar Caroline om dopdagen för Hänt.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Våren 2017 skrev Caroline Kejbert, 29, brev till bonden Joacim Rickling, 27, i hopp om att få träffa honom under sommaren i Bonde söker fru. Joacim föll för hennes brev och Caroline var en av tjejerna som dejtade bonden under sommaren.

Efter att ha tillbringat lite tid på gården tillsammans valde Joacim till slut Caroline och strax efter att inspelningarna tog slut blev de sambos på Tuna Gård.

Det dröjde inte länge förrän paret syntes i en annan realityserie, nämligen Bondeparet på TV4 play. Där har de visat upp sitt vardagsliv tillsammans och arbetet med att renovera hans släktgård till sitt drömhem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under inspelningen av Bondeparet avslöjade de också att de väntade barn. En säsong två av realityserien började spelas in och denna gång fick tittarna följa med i förberedelserna inför dotterns ankomst.

Säsong två har funnits tillgänglig på TV4 play under våren och bara några månader innan premiären föddes Bondeparets dotter Wilda.

Annons

Wilda är snart fem månader gammal och nyligen var det dags för dop. När Hänt pratar med Caroline berättar hon om den fina dagen.

– Det var en jätte, jättefin dag verkligen. Vi är så nöjda, säger Caroline Kejbert till Hänt.

Hon berättar att de valde att ha ett mindre dop för dottern.

–  Vi valde att ha ett dop för närmaste familjen. Vi hade dessutom dopet med Wildas kusin Ebba. Så det är Jockes bror och hans sambo som fick en liten dotter sju dagar innan oss, säger Caroline.

Snabba klädändringen

Både Wilda och kusinen Ebba höll sig lugna under hela ceremonin och det blev inget gråt eller skrik inne i kyrkan.

– Det var jättemysigt och ceremonin var väldigt avslappnad, precis som vi ville ha det, säger Caroline till Hänt.

Wilda mådde bra under dopet men däremot var hon ledsen innan det var dags för ceremonin, vilket ledde till en snabb ändring i klädvalet.

– Det enda var att Wilda var lite ledsen innan så då hann vi inte knyta på sidenbandet som hon skulle ha runt midjan. Men det gick jättebra.

Ledsamheten gjorde att Wilda blev så trött att hon somnade under själva ceremonin.

– Hon var väldigt trött innan hon vi skulle in på ceremonin i kyrkan, så hon somnade faktiskt i Jockes famn inne i kyrkan när vi sjöng, det var lite komiskt. Men inga tårar, säger Caroline.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons