LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caroline Kejbert: Därför tillbringar jag semestern utan Joacim

26 maj, 2019 
AvSarah Mansouri
TV4-mamman Caroline kejberts hylling till Joacim Rickling på speciella dagen
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit ett par sedan deras medverkan i Bonde söker fru 2017. I en intervju med Hänt berättar Caroline om sommarplanerna – som till viss del blir utan sambon.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

För snart exakt två år sedan fann Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 29, kärleken i varandra i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru.

Det var i juni 2017 som Caroline skrev ett brev till tv-bonden i hopp om att bli en av de tjejer som blev inbjuden till att spendera sommaren med Joacim. Den populära bonden fick massvis med brev och Carolines var en av dem som han föll för.

Caroline blev inbjuden till inspelningarna och en efter en fick de andra tjejerna åka hem och i slutet valde Joacim 29-åringen från Arboga.

Flyttade ihop på Joacims gård

Kärleken sprudlade och Caroline flyttade snabbt in på gården tillsammans med Joacim. Men det tog inte lång tid förrän paret syntes i tv-rutan återigen – denna gång i den alldeles egna serien Bondeparet på TV4 play där tittarna kunde följa parets vardag och därmed renoveringen av deras hem på Tuna gård. Under våren har tittarna återigen kunnat Bondeparet i en andra säsong.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men den allra största förändringen i bondeparets liv skedde den tredje januari 2019, när dottern Wilda föddes. Nyligen döptes den snart fem månader gamla dottern och för Hänt berättar Caroline att det var en fin dag.

– Det var en jättefin dag verkligen. Vi är så nöjda, säger Caroline Kejbert.

Bröllop i sommar

Både Caroline och Joacim har tidigare berättat för Hänt att i och med att det har hänt väldigt mycket i relationen på kort tid, får förlovning och bröllop vänta. När Hänt frågade Joacim om det är han som kommer fria, svarade han:

– Jo, men det kommer jag att göra, men inte just nu. Man får inte ta allting på en gång. Man måste ha någonting att se fram emot. Vi har ju bara träffats i drygt två år och har ju redan hunnit med en del. Så än så länge får bröllopet vänta, men det kommer ju att ske, sa Joacim till Hänt i mars.

Men trots att bröllopsklockorna inte ringer för bondeparet ännu, så gör de det för andra personer i deras närhet. I sommar kommer familjen att åka på flera bröllop. Ett är i Italien, två i Sverige och ett i Kroatien. Men den sistnämnda kommer Joacim inte följa med på.

– Vi ska åka till Italien på bröllop och då har vi med oss både mina föräldrar och Joacims föräldrar så ska vi hyra ett hus där, säger Caroline och fortsätter:

– Sedan ska vi gå på två bröllop till i Sverige och sedan blir det ett i Kroatien. Men det är mitt i skörden så då kommer det bli svårare för Joacim, så då blir det jag och Wilda som åker.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons