LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-Johan Maceus har blivit pappa igen: "Världens finaste lillebror spanar in världen"

28 maj, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Triss i pojkar. Johan Macéus och hustrun Karolina har fått en liten Tom.
Annons

Den 8 maj välkomnade TV4-profilen Johan Macéus, 41, och journalisthustrun Karolina, 40, sitt tredje barn på BB Sophia i Stockholm. En pojke på 3680 gram och 52 centimeter.

– Han var frisk och allt gick bra. Personalen var fantastisk, säger Johan till Hänt i Veckan.

Johan Maceus med hustrun Karolina. Foto: IBL
Johan Maceus med hustrun Karolina. Foto: IBL

Sedan tidigare har makarna sönerna Adrian, 10, och Vincent, 5, som är saliga över nytillskottet i familjen. Nu råder det vissa starka viljor över vad pojken ska få för namn.

– Vår femåring vill att han ska heta “katten i hatten”. Haha! Vi har inte avfärdat det av hänsyn till honom. Men vi tror att det blir en Tom. Det är det hetaste arbetsnamnet, fortsätter Johan.

Johan Maceus skrev om babylyckan på Instagram.
Johan Maceus skrev om babylyckan på Instagram.

Journalisten har varit pappaledig i två veckor och ska nu återgå till vardagslivet med jobb samt barnens efter-skolan-aktiviteter. Att det gamla livet med spontana middagar på stan är förbi är inget som stör.

– Med första barnet var jag lite mer inställd på att fortsätta som förr. Men nu har jag insett att det ger så mycket mer att vara med barnen är att gå på restaurang varje kväll.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons