LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-Johan blir pappa igen: "Det är jätteroligt men jag känner mig väldigt trött"

17 jan, 2015 
AvLotta Gray
Johan Maceus blir pappa igen. Om några månader kommer storken – för tredje gången.
Annons

Den ständigt leende programledaren Johan Macéus, 40, ses i allt från “Nyhetsmorgon” i TV4 till “Ekonominyheterna” och TV4 News. Om några månader får han ytterligare en anledning att skratta. Han blir nämligen pappa för tredje gången.

– Det är jätteroligt trots att jag känner mig väldigt trött, berättar hans fru Karolina, 40, när Hänt i Veckan träffar familjen på premiären av “Disney on Ice” i Globen.

Snart kommer barn nummer tre. Johan och Karolina har sedan tidigare Adrian och Vincent. Foto: IBL
Snart kommer barn nummer tre. Johan och Karolina har sedan tidigare Adrian och Vincent. Foto: IBL

Sedan tidigare har de sönerna Adrian, 9, och Vincent, 4, och är helt nyligen hemkomna från en semester i Dubai. Där har hon kunnat vila upp sig och laddat inför den nya ankomsten.

– Det är klart att man inte är så ung längre och dessutom har vi ju barn sedan tidigare. Det är fem år emellan dem. Vi vet vad det är för kön men det vill vi hålla hemligt, säger hon och ler.

Annons

Barnet är beräknat om ca 4-5 månader och det blir perfekt att rulla vagn i ett vårlikt Stockholm. Karolina är ekonomijournalist och har länge jobbat på Dagens Industri där hon bland annat har granskat Carnegiehärvan och är nu aktuell med sin nya bok

“Det är jag som äger Carnegie!” som hon nu marknadsför stort. När lanseringsturnén är över kan hon med fullt fokus satsa på den nya lilla familjemedlemmen.

Vill du ha fler roliga listor?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons