TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 hyllar Ernst med specialprogram: "Superstolta"

19 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Hela tio år har gått sedan Ernst Kirchsteiger började renovera hus i tv-rutan och blev Ernst med hela Sverige. Och nu är det dags att fira den folkkära profilen – med två specialprogram.
Annons

Ernst Kirchsteigers framtid har under en tid varit oklar, men nu har TV4 lämnat besked. Den folkkära inredaren kommer synas i tv-rutan även nästa år. Detta trots att Ernst bland annat kritiserats för att ha lämnat byggen oklara, där en av de som varit missnöjda är tv-profilen och krögaren Carl Jan Granqvist som deltog i Ernst program 2011. Men TV4 verkar inte påverkas av detta, utan fortsätter att tro på den populära inredaren som nu ska firas ordentligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nyheten i år är jubileumsprogrammen med Ernst. Ernst har varit 10 år hos TV4 och det vill vi hylla och fira genom två specialprogram.”, skriver tv4:s producent Clara Tengbom till Expressen.

När jubileumsprogrammen kommer att sändas är ännu oklart, men för de som inte orkar vänta allt för länge, kommer Ernst enligt tradition att göra “Jul med Ernst” även i år.

“Ernst är en av våra allra största och mest folkkära profiler och vi är superstolta att ha honom i kanalen”, skriver TV4 i ett till Expressen.

Foto: IBL

Annons