TV4 bryter helt med programledaren efter agerandet på personalfesten

TV4

Förra veckan avslöjades det att en programledare på TV4 har betett sig våldsamt på en personalfest.
TV4 tvingades då tänka om eftersom programledaren medverkar i flera storproduktioner på kanalen.
Nu går TV4 ut med det nya beslutet: att de bryter helt med profilen.

Det var Expressen som var först ut med att uppmärksamma att en känd TV4-programledare hamnat i blåsväder. Detta efter att han ska ha angripit sig på en kvinna under en personalfest. Enligt uppgifter till Hänt rör det sig om en välkänd programledare som synts i flera stora program på TV4.

Under personalfesten ska programledaren ha satt sig på en fyrhjuling, men blev då stoppad av en ung kvinnlig medarbetare som försökte hindra personen från att köra rattfull. TV4-profilen ska då ha höjt rösten mot henne och startat en ”brottningsmatch” med henne.

Förra veckan meddelade TV4 att den kände programledaren inte kommer få fortsätta med en kommande produktion – trots att han redan synts i olika marknadsförings sammanhang.

BRUTALT 25-åriga fotbollsstjärnan kämpar för sitt liv efter attacken

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

TV4:s beslut för den kände programledaren – stängs av

Nu har kanalen kommit fram till ytterligare ett beslut.

– Vi ser allvarligt på det som skett, och kommer i nuläget inte att gå in i nya planerade produktioner med den här profilen, säger programdirektör Viveka Hansson på TV4 till Expressen.

– Det här är ett tungt beslut, det handlar om en person som betett sig oacceptabelt men också är uppskattad, och tyvärr kan jag inte vara mycket mer detaljerad än så av respekt för alla inblandade, fortsätter hon.

Inspelade programmen sänds

Alla framtida samarbeten bryts alltså med personen. Däremot kommer programmen som redan är inspelade att sändas.

– Det ligger stora insatser bakom de berörda produktionerna som gjorts av såväl personal som medverkande, och det arbetet ska inte behöva ha skett förgäves, säger Viveka Hansson till Expressen.

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Därför flyttade Elena Belle efter makens död

LÄS OCKSÅ: FINT Kristin Kaspersens återförening med okända systern

FOTO: TT