LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4 bryter med flera Nyhetsmorgon-profiler – efter nya ändringarna

24 aug, 2023 
Frida Eklöf
TV4 presenterade i veckan ett sparpaket som kommer innebära flera stora förändringar.
Tre av Nyhetsmorgons profiler tvingas nu att lämna programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”Brand logo
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”

Det var tidigare i veckan som nyheten att TV4 ska satsa på ett sparpaket kom. Enligt uppgifter till Aftonbladet innebär det att det är ett 40-tal tjänster på företaget som ska försvinna.

TV4 bryter med flera kända profiler – petas från Nyhetsmorgon

Sparpaketet kommer innebära flera stora förändringar inom TV4, bland annat kommer 12-13 stycken personer att petas på Nyheterna.

Detta kommer innebära att TV4 kommer ha färre direktsända inslag i Nyhetsmorgon och Efter fem. Och enligt Dagens Media kommer detta att beröra bland annat programledare, arbetsledare, grafiker och specialreportrar.

Det är flera stycken som drabbats av de nya förändringarna, några av dem är hälsoprofilen Shirin Djavidi och naprapaten Jonas Paradian.

Hälsoprofilen Shirin har synts i rutan runt sex år och haft ett stående inslag i Nyhetsmorgon, men efter att TV4:s sparpaket presenteras tvingas hos lämna det populära programmet efter att ha synts flitigt under sex års tid.

Annons

”Det stämmer. Jag har redan haft min sista sändning tyvärr”, skriver Shirin i ett meddelande till Hänt.

Även Jonas som blivit petad från Nyhetsmorgon har synts till mycket i tv-rutan och haft ett stående inslag i programmet.

”Det har varit skitmysigt att vara med på Nyhetsmorgon då och då! Jag är tacksam för den här tiden men nu ser jag fram emot nya äventyr”, skriver Jonas till Hänt.

TV4 petar Mikaela Laurén från Nyhetsmorgon

Även den före detta boxaren Mikaela Laurén petas från Nyhetsmorgon. När Hänt nådde henne under onsdagen berättade hon att hon inte visste något nytt om framtiden hos TV4.

Mikaela har även hon varit en av Nyhetsmorgons hälsoprofiler som gästat programmet titt som tätt och kommit med flera träningstips under åren.

Vad som händer framöver återstår alltså att se!

FOTO: TV4 PLAY

Annons