TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-bonden Susannas sorg efter uppbrottet: "Olyckligt"

02 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Susanna Karlsson Bonde söker fru 2018.
Susanna Karlsson genomgick en separation innan inspelningarna av Bonde söker fru. Nu berättar hon hur pappans stöd fick henne igenom den tuffa tiden.
Annons

Susanna Karlsson, 28, är en av årets bönder i Bonde söker fru. När inspelningarna startade hade hon bara varit singel i knappt ett år.

– Mitt senaste förhållande slutade ganska olyckligt och det kommer jag prata mer om under säsongen, säger Susanna när Hänt träffar henne på programmets pressträff.

Ett stort stöd under den tuffa tiden var hennes pappa Göran. Förutom en speciell far- och dotterrelation är de även kollegor och jobbar ihop på gården i Valdemarsvik.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han vet också att jag har fått med mig vissa saker från det förhållandet och i och med det blivit starkare och kunnat unna mig någonting bra nu, säger bonden.

När det var dags för Susanna att igenom den stora högen med brev hon hade fått inför Bonde söker fru fanns pappa Göran vid hennes sida.

– Ja det var viktigt att pappa var med. Det har varit jätteskönt att ha honom med hela tiden under den här resan, säger Susanna.

Hon påpekar dock att han inte la sig i hennes val för mycket utan mest fanns som en hjälpande hand. Han hade däremot ett krav.

Annons

Susanna om sorgen efter exet

– Han har tydligt för sig att han vill att det ska vara någon som kan hjälpa mig på gården, det är det han vill. Sen har han stor förståelse för att jag ska välja den jag vill. Han kanske har egna åsikter men han säger inte alla till mig utan istället ”det är ditt val, så länge du är glad och nöjd”.

Idag har hon läkt från hjärtesorgen och när de spelade in Bonde söker fru i somras var hon återigen redo att träffa den stora kärleken, mycket tack vara stödet från pappan.

– Även om det var en tuff grej som hände i det senaste förhållandet så har jag bearbetat det intensivt och starkt.

– Jag är duktig på att gå vidare, säger Susanna Karlsson.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se bonden som hoppade av årets Bonde söker fru här:

FOTO: Ibl, TV4

Annons