TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Susanna: Så är relationen med Hannes idag

12 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Susanna Karlsson och hannes haraldsson i Bonde söker fru 2018
Susanna Karlsson valde till sist Hannes i Bonde söker fru. Nu avslöjar hon hur deras relation ser ut idag.
Annons

Det var spännande ända in till den sista sekunden. Susanna Karlsson, 27, fick känslor för både Jim och Hannes, brevskrivarna som de sista veckorna bodde på hennes gård. Förra veckan fick tittarna se en Susanna som i tårar till sist valde bort Jim. Hon hade tidigare erkänt att hon hade känslor för dem båda två och hela situationen tog hårt på henne.

När hon äntligen hade gjort sitt val var det en lättad Hannes som fick vara kvar på gården.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är väldigt kär i Susanna, jättemycket, sa han då.

– Det känns som att Hannes verkligen är den jag kommer kunna säga att jag har hittat hem hos, sa Susanna.

De fick en resa till Kreta tillsammans av TV4 och kärleken flödade mer än hos något annat bondepar i år. Programledaren Linda Lindorff hade under dagen en livesändning på sin Instagram. Där kunde följarna ställa frågor till både henne och Susanna som även hon var med. När en följare frågade var Hannes befann sig svarade Susanna tveksamt att han var på jobbet. De brukar nämligen inte få avslöja hur deras relation ser ut idag förrän det sista avsnittet för säsongen har gått.

Annons

– Jo men nu kan vi ju avslöja att ni är ett par, säger Linda.

Först då vågar Susanna säga som det är.

– Ja, vi är ett par. Hurra!, utbrister hon där hon står mitt i ladugården.

Hannes hade starkare känslor än Susanna

Hon säger att hon mår väldigt bra i dagsläget och att resan förde dem ännu närmre varandra. Från början var det Hannes som hade de starkare känslorna, något Susanna tror beror på att han hade kunnat fokusera på endast henne så länge. Hon hade från början flera olika brevskrivare att hålla reda på.

– Han ville bara blomma ut allt på samma gång och där kände jag att jag inte var på samma nivå. Men samtidigt var det väldigt härligt att bara ta emot. Jag var öppen med det och sa att ”jag kommer ifatt”, berättar Susanna.

Och det verkar hon alltså ha gjort nu. En rolig detalj är att Susanna redan från start verkar ha känt på sig att Hannes var den rätta. När Linda för första gången besökte hennes gård och då kom med hundratals brev fick Susanna i uppdrag att välja ut ett av dem. Hon skulle personligen ringa upp brevskrivaren och bjuda in honom till programmet. Av alla brev var det just Hannes hon valde ut.

Resan därifrån har varit lång, men att paret verkar trivas med varandra är det ingen tvekan om. Stort grattis till det härliga bondeparet!

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

Annons