Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-bonden Leonora Vilhelmsson häpnar över händelserna

Leonora Vilhelmsson berättar om hur hon påverkar tv-tittarna i Bonde söker fru.

Leonora Vilhelmsson når mängder av människor genom sin medverkan i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru. Nu berättar hon vad det är som gör att hon har sådan inverkan på tv-tittarna.

Trots att Leonora Vilhelmsson, 41,  bara var med i två avsnitt av Bonde söker fru förra året blev hon genast en publik favorit. I år är hon tillbaka i TV4 i programmet Bonde söker fru – kärlek åt alla.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Leonora Vilhelmsson avbröt sin medverkan i Bonde söker fru 2017 redan i andra avsnittet då hon snabbt hittat kärleken i en av sina brevskrivare. Leonora hoppade av programmet och förlovade sig. Men tyvärr höll inte kärleken och nu är hon tillbaka i TV4:s populära kärlekssåpa.

Årets omgång av Bonde söker fru är den 13e i ordningen då ensamma bönder försöker hitta kärleken under ledning av programledaren Linda Lindorff, 46.

Bonde söker fru har påverkat Leonora Vilhelmssons liv. Nu berättar Leonora att hon, genom sin medverkan i programmet, även påverkat andra människor.

Den här bonderesan har gett mej så mycket, i form av kärlek från andra människor. Jag har fått ta del av andra människors liv och deras känslor. Det är vackert“, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Leonora Vilhelmsson delar också med sig av några av de berättelser och brev som hennes fans skickat, berättelser som berör henne starkt.

Leonoras starka ord om framtiden

Jag kunde inte riktigt förstå min påverkan. Att jag kunde påverka en människa så kraftfullt genom tv-rutan. Så otroligt vackert skrivet och jag blev verkligen berörd in i själ och hjärta“, skriver Leonora.

Leonora Vilhelmsson funderar också på vad det är med henne som gör att andra blir både påverkade och inspirerade av henne. Och hon tror att hon funnit ett svar.

Jag tror mej ju redan ha knäckt koden till varför det är så, varför jag får vara en del av andras människors liv. Jag är nästan helt säker på att anledningen är den att jag själv är väldigt öppen men mina tankar och känslor. Människor kan känna igen sej i mej och då är det enklare att öppna upp. Jag har själv tagit mej från de mörkaste platserna in i ljuset igen. Och nu ser jag ljus vart än jag går…..“, skriver Leonora Vilhelmsson.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Leonora Vilhelmsson i tårar efter beslutet i TV4: ”Tungt”

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson i otäck olycka – veckor innan inspelningen

FOTO: TV4, IBL

SENASTE NYTT!