TV4 bekräftar ny säsong av Big brother 2021

Big brother 2021

Big brother kommer tillbaka!
Nu delar TV4 med sig av de första orden om säsongen, som har premiär 2021.
”Vi kommer att förfina och utveckla”, skriver Joel Bendrikt, exekutiv producent för Big brother, till Hänt.

I våras kom TV4 med ett glädjebesked då de presenterade att en ny säsong av Big brother skulle gå av stapeln. I hela 100 dagar kunde TV4-tittarna sedan följa ett gäng människor som testade sina gränser genom att vara inlåsta tillsammans i Big brother-huset.

Under programmets gång röstades deltagarna ut en efter en, då det svenska folket fick avgöra vilka som var deras favoriter. När programmet led mot sitt slut var spänningen total. Till slut stod det klart att Sami Jakobsson kammat hem titeln som vinnare och dessutom blivit en miljon kronor rikare.

TV4 bekräftar Big brother 2021

Under måndagen kom TV4 med ännu ett glädjande besked till Big brother-fansen. Det blir nämligen ytterligare en säsong av programmet. År 2021 kan tittarna alltså förvänta sig att se ett helt nytt gäng kliva in i huset. Det bekräftar TV4 i ett meddelande till Hänt.

Det känns jättekul med en ny säsong av årets mest omtalade program. Vi kommer att förfina och utveckla det här otroligt spännande konceptet till nya nivåer. Nu behöver vi grymma deltagare för att fylla den nya säsongen med karaktärer och innehåll. Vi söker folk som är sociala genier, helt orädda för konflikter och som känner sig redo att ta plats i svenska folkets vardagsrum hela våren”, skriver Joel Bendrikt, exekutiv producent för Big brother.

På sociala medier har även kanalen släppt att det blir premiär den 15 februari 2021. I ett videoklipp står datumet skrivet men mer än så håller de hemligt från Instagram-följarna.

Däremot verkar följarna listat ut att det handlar om en ny säsong för i kommentarsfältet delar nu många med sig av sin glädje över nyheten.

Söker spännande deltagare

Nu är produktionen på jakt efter nya deltagare som vill testa på att kliva in i huset och isolera sig från omvärlden. På sin hemsida utvecklar kanalen vad exakt de söker.

”Vi söker en mix av olika personer mellan 20 – 60 år som är redo för deras livs största experiment och äventyr. Är du en framtida entertainer, influenser eller varför inte makthavare? Piskar dina samtidsanalyser hela podd-Sveriges elit? Är du superärlig och orädd för konflikter? Är dina skämt värdiga en större arena än ett studentspex? Eller är du kanske ett socialt geni? Big Brother har plats för alla möjliga personlighetstyper”, skriver TV4 på sin hemsida.

Även 2021 har deltagarna chans att vinna en miljon kronor – om de klarar sig hela vägen till slutet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Senaste nytt