TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4 bekräftar: Magdalena Forsberg klar för Let's dance

20 feb, 2019 
Let's Dance 2019 Magdalena Forsberg
Under flera veckor har det spekulerats i vilka kändisar som ska dansa i årets säsong av TV4:s Let's Dance. Nu går man ut med den första klara deltagaren: Skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg.
Annons

Snart är det dags för TV4:s succéprogram Let’s Dance att dra igång med ännu en säsong. Tidigare i år kom uppgifter om att Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, är klar för programmet, men detta har ännu inte bekräftats av kanalen. Gunilla pratade med Aftonbladet om ryktet för ett par veckor sedan, och avslöjade då att hon har blivit tillfrågad. Hon har dock inte heller kunnat ge ett rakt besked om sin medverkan.

– Alltid när man är med i ett program, vare sig det är Svenska Hollywoodfruar, Biggest loser, Fångarna på fortet eller vad det nu är så är det ju ett himla hemlighetsmakeri runt omkring det. Man får inte enligt kontrakt säga någonting, sa Gunilla Persson till Aftonbladet vid tillfället.

Magdalena Forsberg klar för Let’s Dance

Nu avslöjar TV4 den första deltagaren i Let’s Dance 2019 – och det är ingen mindre än skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, 51. Beskedet kom under onsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Magdalena la ner sin aktiva karriär efter OS i Salt Lake City 2002. 2018 var hon med i SVT:s Mästarnas mästare och i en intervju med Cancerfondens tidning Rädda livet berättade hon förra året att hennes liv är fullt av fysisk aktivitet än idag, något som definitivt kan vara till hennes fördel när hon nu ska dansa framför hela svenska folket.

Skidskytte-stjärnan är även ambassadör för cancerfonden, ett engagemang som är sprunget ur personliga erfarenheter. Magdalena Forsbergs mamma diagnosticerades med Hodgkins lymfom 1996. Magdalena fick beskedet över telefon när hon var på världscuptävlingar i Oslo.

– När hon ringde och berättade att det var cancer – det blev en chock. Jag minns hur jag stod på skjutvallen och bara grät och grät, berättade Magdalena för Rädda livet förra året.

Enligt Magdalena Forsberg är motion ett viktigt vapen mot cancer – något hon kanske hoppas kunna förmedla under sin tid som deltagare i Let’s Dance 2019.

FOTO: TT

Annons