LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4 bekräftar: Dan Ekborg klar för Let's dance 2019

22 feb, 2019 
Under veckan har Nyhetsmorgon avslöjat några av de svenska kändisar som vi kommer att få se tävla i Let's dance 2019. Under morgonen avslöjar de ännu en person som vi kommer att få följa under våren.
Annons

I veckan avslöjade Nyhetsmorgon att skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, 51, och Fab Freddie, 28, den glada sidekicken som vi fick bekanta oss med under förra årets Melodifestival, är klara för årets Let’s dance. Under morgonen avslöjade de ännu en deltagare – den folkkära skådespelaren Dan Ekborg, 63, kommer under våren att dansa ihop med dansaren Cecilia Ehrling Danemark, 34.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare i år kom uppgifter om att Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, är klar för programmet, men detta har ännu inte bekräftats av TV4. Gunilla pratade med Aftonbladet om ryktet för ett par veckor sedan, och avslöjade då att hon har blivit tillfrågad.

Hon har dock inte heller kunnat ge ett rakt besked om sin medverkan.

– Alltid när man är med i ett program, vare sig det är Svenska Hollywoodfruar, Biggest loser, Fångarna på fortet eller vad det nu är så är det ju ett himla hemlighetsmakeri runt omkring det. Man får inte enligt kontrakt säga någonting, sa Gunilla Persson till Aftonbladet vid tillfället.

FOTO: TV4, TT

Annons