Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 avslöjar sanningen om Steffo Törnquists detalj i Nyhetsmorgon

30 aug, 2019 
Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon
I torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon bar Steffo Törnquist något som tittarna uppfattade som ett par solglasögon. Nu berättar TV4 sanningen om upptäckten.
Annons
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

I sommar har Nyhetsmorgon-profilerna turats om med att vara på semester. Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, var borta från rutan i flera veckor men återförenades tidigare i augusti. I söndags återvände även Maria Forsblom, 36, till Nyhetsmorgon efter lite välbehövlig ledighet.

Tidigare i veckan var det en tittare som undrade hur uppställningen kommer att se ut i framöver nu när programledarna är tillbaka efter semestern.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hur ser det ut med programledare under hösten? Kommer det att vara Soraya & Jesper mån-ons varje vecka och Jenny & Stefffo tors-fre?”, skrev en person i en kommentar på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

TV4 avslöjade då att det kommer att se ut på ungefär samma sätt som det gjorde innan sommaren.

”Grunden är att det är Soraya och Jesper på måndag till onsdag. Jenny Strömstedt och Jenny Alversjö varvar och kör tors – fredag varannan vecka och lördag den andra veckan. Nu till helgen är det Jenny A som sänder lördag. Maria Forsblom sänder söndagar och Anders Pihlblad hoppar in ibland”, skrev TV4 i en kommentar.

Annons

Sanningen om Steffo Törnquists glasögon i Nyhetsmorgon

I torsdags var det ännu en gång dags för Jenny Strömstedt, 47, och Steffo Törnquist, 63, att vara programledare för Nyhetsmorgon. I kommentarsfältet på TV4:s Facebook-sida är det tydligt att många tittare uppskattar att se duon i rutan.

”Bästa morgongänget! Steffo och Jenny är både bäst och roligast att se på och lyssna till”, skriver en person.

”Man blir så glad av att börja dagen med er!”, skriver en annan.

Nyhetsmorgons Instagram-konto har TV4 lagt upp en bild på radarparet. På bilden ser det ut som att Steffo Törnquist har på sig solglasögon, vilket har fått en tittare att skriva:

”Ni två är så härliga! Men måste Steffo ha solglasögon på sig, man ser ju inte hans ögon?”

Nu väljer TV4 att förklara situationen med Steffo och hans glasögon i Nyhetsmorgon.

”Tror inte att han måste men han kanske är ljuskänslig. Tror inte heller att det är solglasögon utan hans vanliga glasögon som har fotokromatiska glas. Dvs att de ändrar färg beroende på ljuset”, skriver TV4 i en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons