LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Stors frieri till Seinabo Sey i Så mycket bättre

08 dec, 2018 
Stor friar till Seinabo Sey i Så mycket bättre
I kvällens Så mycket bättre sker något som ingen av artisterna är beredda på – förutom Stor. Under sin tolkning som han framför med Seinabo Sey går han ned på knä och friar till henne. Efter frieriet har de andra artisterna svårt att förstå vad de precis sett.
Annons

Alla artister i årets Så mycket bättre har haft sin egna dag i programmet, och i kvällens avsnitt är det därför Monica Zetterlund, en av Sveriges största musikikoner, som ska hyllas. På plats i huset på Gotland är nu Monicas nära vän och artistkollega Kerstin Bagge för att lyssna på artisternas tolkningar av Monicas musik.

Det blir ett känslosamt avsnitt. Tv-tittarna får se en hel del tårar, men också något mer oväntat. Stor är sist ut av alla med att framföra sin tolkning av Monica Zetterlunds Gröna små äpplen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det blir en liten överraskning. Kanske till och med överraskningen blir överraskad, säger Stor i programmet innan tittarna kan se honom välkomna en annan svensk artist upp på scenen, Seinabo Sey, som också har anlänt till Gotland och huset för att medverka i Stors hyllning till Monica.

Innan deras framträdande hunnit nå sitt slut sätter sig Stor ned på knä bakom Seinabo Sey, som i sin tur får en chock när hon vänder sig om och ser vad det är som håller på att hända. Stor tar fram en ring för att fria.

Annons

– Vill du gifta dig med mig? undrar han.

– Ja lätt! utbrister hon som svar och därefter kysser de varandra.

Artisternas stora förvåning

Men de andra artisterna hänger inte alls med på vad som händer – friade Stor till Seinabo Sey på riktigt? Eller var det bara för showens skull?

– Var det ett skämt eller var det på riktigt? undrar Charlotte Perrelli.

Men trots att hon försöker få en klarhet i vad hon precis bevittnat gör Stors svar inte situationen tydligare.

– Det vet man aldrig, svarar han.

Men sanningen är att frieriet bara var ett kul skämt och inte på riktigt.

”De är kompisar och har även arbetat ihop, frieriet är endast på skoj”, skriver Frida Skogh, pressansvarig för Så mycket bättre, i ett mejl till Hänt.

FOTO: TV4

Annons