TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s nya beslut om Suzanne Reuter i Fångarna på fortet

15 sep, 2019 
Suzanne Reuter i Fångarna på fortet
Fångarna på fortet är över för i år men börjar sändas på TV4 igen redan till våren.
Nu avslöjar kanalen huruvida tittarna kommer att få se Suzanne Reuter som Madame Fouras i den kommande säsongen.
Annons
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen med Thomas Wassberg: “Lite som Gunde”

I fredagens avsnitt av TV4:s Fångarna på fortet fick tittarna se Let’s dance-gänget Tony Irving, 53, Lancelot Hedman, 19, och Jasmine Kara, 31, tävla mot Idol-profilerna Chris Kläfford, 30, Sebastian Walldén, 24, och Kishti Tomita, 55.

Efter en dramatisk kamp i rutan kom TV4 med ett nytt besked om programmets framtid. Detta avslöjade dem i ett inlägg på kanalens Facebook-sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Tack för den här säsongen! Fångarna på fortet är snart tillbaka!”, skrev TV4 till en bild på programledarduon Agneta Sjödin, 52, och Gunde Svan, 57, tillsammans med Suzanne Reuter, 67, som spelar rollen som gåtställaren Madame Fouras.

Flera tittare reagerade starkt på att Fångarna på fortet redan är över på säsongen – efter endast fem avsnitt.

”Är det redan slut? Det började ju nyss?”, skrev en person i kommentarsfältet.

Anledningen till att säsongen blev så kortlivad är på grund av att Idol tar över sändningstiden från och med nästa fredag. TV4 berättade dock för tittarna att Fångarna på fortet är tillbaka i rutan redan till våren.

Annons

Nya beskedet om Suzanne Reuter i Fångarna på fortet

Det var i somras som TV4 avslöjade att det är just Suzanne Reuter som tar över rollen som gåtställare i Fångarna på fortet. Innan dess spelade Rikard Wolff rollen som Fader Fouras och genom åren har vi fått se en hel del andra kända profiler gestalta karaktären.

– Vi är såklart mycket stolta över att en av Sveriges mest meriterade och folkkära skådespelerskor nu kliver in i den historiska rollen, sa Jonathan Nordin, exekutiv producent i samband med avslöjandet.

När Fångarna på fortet drar igång med en ny säsong i vår kommer tittarna återigen få se Suzanne Reuter som Madame Fouras, något kanalen berättar i en kommentar på Instagram.

”Självfallet kommer Madame Fouras att vara kvar på Fort Boyard nästa säsong!”, skriver de på Instagram.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, TV4

Annons