LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 avslöjar: Joakim Lundell klar för Big brother 2020

02 mar, 2020 
Joakim Lundell i Big brother 2020
De senaste veckorna har TV4-tittarna fått se flera deltagare avbryta sin medverkan i Big brother 2020.
Nu avslöjar kanalen att de kastar in en ny person i huset – och det är ingen mindre än Joakim Lundell.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Det har stormat en hel del i Big brother-huset sedan programmet drog igång för ett par veckor sedan. Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, blev utslängda efter bara fyra dagar då de uttalat sig hatiskt om judar och därmed begått ett grovt regelbrott.

Bara ett par dagar senare valde Jessica Pamlin, 23, att avbryta sin medverkan i programmet då hon inte trivdes med de andra deltagarna.

Två programledare har också försvunnit sedan premiären av Big brother 2020, detta på grund av en deltagares högerextremistiska förflutna.

Chockbeskedet: Deltagaren lämnar

Förra veckan var rejält tuff för göteborgaren Patrik “Patzy” Svensson, 51, som gjorde entré i programmet första dagen. Han drabbades av plötsliga magsmärtor och tvingades uppsöka läkarvård.

Efter bara ett par timmar var Patzy tillbaka, men i lördags kom han med beskedet att han bestämt sig för att lämna Big brother på grund av hälsoproblemen.

Annons

– Som alla vet så måste jag lämna på grund av att jag inte blir bättre. De kan inte göra så mycket. Jag ska packa mina grejer. Så… kör hårt, jag kommer sakna er jättemycket, sa han till gänget då.

Långintervju med Joakim LundellBrand logo
Långintervju med Joakim Lundell

Joakim Lundell i Big brother 2020

TV4 har varit öppna med att de söker nya deltagare då så många personer antingen valt eller blivit tvungna att lämna huset. Nu avslöjar kanalen att de har hittat sitt senaste nytillskott – och det är ingen mindre än Youtube-profilen Joakim Lundell, 34.

På Instagram avslöjar Big brother den oväntade nyheten.

”Ikväll hälsar vi Joakim Lundell välkommen till Big Brother-huset”, skriver TV4 i inlägget.

Nu har även Joakim själv kommenterat beskedet på sitt Instagram-konto.

”Då är det offentligt! Varför inte ta och försöka vinna Big Brother när man har lite ledighet från inspelningar! Fattar många blir sura då det anses hos vissa vara fusk med mitt stora följarantal!”, skriver Joakim Lundell och fortsätter sedan:

”Jag ska försöka visa att jag är en genuin människa och samma person som ni sätt på våra youtube videos och även på våra produktioner med Dplay. Så ge mig en chans innan ni har en åsikt”.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons