TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4 avslöjar: Här är första bilderna på Bachelor-Felix Almsved

12 okt, 2019 
I höst kommer tittarna att få följa Simon Hermansson och Felix Almsveds kärleksresa i Bachelor 2019.
Den förstnämnda har vi redan fått bekantat oss med i programmet – nu avslöjar TV4 de första bilderna på den andra ungkarlen.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”Brand logo
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

Dejtingsåpan Bachelor är i full gång på TV4. I programmet får vi följa Simon Hermanssons, 29, jakt på den stora kärleken. Men nytt för i år är att Simon inte är ensam om att dela ut rosor i programmet – han kommer nämligen att få sällskap av en annan ungkarl. Den andre mannen heter Felix och att han kliver in i programmet på måndag.

Simon Hermansson fick reda på att han skulle få dela på tjejernas uppmärksamhet först när inspelningen av Bachelor redan dragit igång i Sydafrika. Han reagerade väldigt starkt på beskedet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle säga att jag kände mig sviken. För att jag gick ju med i det här av en anledning och sedan berättade de inte en väldigt stor överraskning, vilket gjorde att jag kände mig väldigt sviken av dem. Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon till Hänt i samband med avslöjande.

Annons

TV4:s första bilder på bachelorn Felix Almsved

Det var tidigare i veckan som TV4 berättade att Felix gör entré i programmet redan nu på måndag. Att det kommer bli en hel del dramatik har man redan nu kunnat se i trailers för de kommande avsnitten.

– Först får Simon ett försprång och får dejta tjejerna ensam under den första sändningsveckan. Men på måndag den 14 oktober kliver två meter Felix in i kärleksparadiset. Man får då njuta av hela Felix, både magrutor och ansikte, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

Nu väljer kanalen att avslöja fler detaljer om ungkarl nummer två. Hans hela namn är Felix Almsved, han är 27 år gammal och kommer från Avesta. TV4 har även släppt de första bilderna på ungkarlen och på dessa kan man se att Felix är en man med långt, vågigt hår samt ett stort, vitt leende.

Annons