LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför kom Timbuktu sent till Så mycket bättre-inspelningen

19 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Därför kom Jason ”Timbuktu” Diakité sent till Så mycket bättre.
Timbuktu är en av artisterna medverkar i premiäravsnittet av den nya jubileumssäsongen av Så mycket bättre på TV4.
Men i programmet ses han anlända sent till inspelningen.
Nu förklarar TV4 anledningen bakom hans sena ankomst.
Annons
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”Brand logo
Tittarilska efter TV4:s besked om Så mycket bättre: ”Tråkigt”

TV4:s succéprogram Så mycket bättre är tillbaka och denna gång med en jubileumssäsong. Programmet fyller tio år och kanalen har därför valt att slå på lite extra. Formatet har gjorts om och i den nya säsongen gästas en stående trio – Magnus Uggla, Miss Li och Petter – av ett gäng artister som kommer och går under säsongens gång. Det alla har gemensamt är att de medverkat i programmet i tidigare säsonger.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Totalt 13 artister medverkar i säsongen, samt en del hemliga gäster och överraskningar. Alla återvänder de till Gotland för att samlas och tolka varandras låtar – men vem som ska tolka vems låtar håller de hemligt till sista stund.

I premiäravsnittet är det Thomas ”Orup” ErikssonJill JohnssonPetra Marklund och Jason ”Timbuktu” Diakité som kommer till Grå Gåsen på Gotland för att tolka varandra låtar och samtala.

Sanningen bakom förseningen

Men en av artisterna anländer sent till inspelningarna, nämligen Jason ”Timbuktu” Diakité. När Hänt nådde programmets exekutiva producent, Martin Nygren, inför premiären kunde han avslöja att det var en av gästerna som gjorde en sen entré, men ville då inte avslöja vem det handlade om.

Annons

– Det var en artist som hade en spelning. Det börjar nästan bli tradition, men det är en som kommer sent första dagen faktiskt, sa Martin Nygren till Hänt.

Men i premiäravsnittet kan tv-tittarna se att det är Timbuktu det handlar om. Under lunchen sitter endast de andra artisterna till bords – och Timbuktu missar därför de tolkningar som framförs vid tillfället. Först senare på dagen anländer han till inspelningsplatsen och omfamnar de andra artisterna. En som blev lite extra glad över Timbuktus närvaro var Petter.

– Timbuktu har jag en jättebra relation till och har känt i hur många år som helst. En fantastisk rappare och väldigt bra människa. Sjukt kul att få vara här samtidigt som honom, säger Petter i programmet.

FOTO: TV4

Annons